Buna ziua, folosesc modulul integrat de stocuri si as dori sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pentru folosirea unui cititor de coduri de bare in depozit care sa fie conectat cu Saga si sa-mi preia informatiile?
Trebuie sa folosesc un sistem de operare pentru folosirea acestui cititor pe care nu stiu de unde sa-l achizitionez, pentru ca din raspunsurile primite de catre cei de la Saga ca sa pot folosi acest cititor ca si solutie mi-au spus ca trebuie sa fie conectat la calculator si sa scanez cu el produsele insa acest lucru e destul de ciudat intr-un depozit sa stau cu produsele pe birou!
Va rog daca folositi un astfel de cititor de coduri de bare sa-mi spuneti cum il folositi pentru operare si descarcarea informatiilor in programul Saga.
Va multumesc anticipat!
instructiuni operare cititor coduri de bare
Re: instructiuni operare cititor coduri de bare
Vreți să folosiți un terminal mobil pentru citirea codurilor de bare? Trebuie să aveți versiunea 453 minim, versiune în care s-a introdus suport pentru importul produselor scanate cu cititoare mobile de coduri de bare.
Nu folosiți un cititor de coduri portabil, cu funcție de memorare, ci unul fix? Atunci nu aveți altă soluție decât să scanați produsele pe PC-ul la care e legat scanerul și pe care rulează SAGA.
Așadar: scanați codurile dorite cu acele cititoare portabile, iar fișierele rezultate, generate de cititor, ca urmare a scanării produselor se pot importa în ecranele de mai sus.ver 3.0.453 din 12.03.2015
...
2. În ecranele "Ieșiri", "Bonuri de consum", "Transferuri" și "Inventariere" s-a introdus un buton care permite importul de cantități și articole în funcție de cod sau cod de bare din fișiere TXT, XLS și CSV. Opțiunea este utila, mai ales, când se utilizează cititoare de coduri de bare portabile.
...
Nu folosiți un cititor de coduri portabil, cu funcție de memorare, ci unul fix? Atunci nu aveți altă soluție decât să scanați produsele pe PC-ul la care e legat scanerul și pe care rulează SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
...
Eu doresc folosirea unui cititor portabil insa nu inteleg cum obtin aceste fisiere rezultate din cititor trebuie un program special sau cum?
Eu doresc folosirea unui cititor portabil insa nu inteleg cum obtin aceste fisiere rezultate din cititor trebuie un program special sau cum?
...
Mai exact ma intereseaza acel fisier de tip txt care ar tb sa contina codul articolului si cantitatea, cum introduc cantitatea pe cititor trebuie sa aiba o setare asta e dilema mea?
Mai exact ma intereseaza acel fisier de tip txt care ar tb sa contina codul articolului si cantitatea, cum introduc cantitatea pe cititor trebuie sa aiba o setare asta e dilema mea?
Vă rog să folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție și cel de citare.
Modul în care se folosește cititorul și ce fel de fișiere crează sau cum se salvează nu țin de SAGA. Trebuie să consultați manualul de utilizare a cititorului sau să solicitați aceste informații vânzătorului de astfel de dispozitive.
Modul în care se folosește cititorul și ce fel de fișiere crează sau cum se salvează nu țin de SAGA. Trebuie să consultați manualul de utilizare a cititorului sau să solicitați aceste informații vânzătorului de astfel de dispozitive.
As mai avea o intrebare referitoare la modul de conectare a terminalului fix sau mobil la Saga?Am incercat sa operez cu terminalul fix conform instructiunilor din manualul de utilizare insa nu imi apare dupa scanare linia cu articolul incarcat ceea ce banuiesc ca nu se produce fiindca nu am terminalul setat la Saga?
Nu trebuie setat nimic în SAGA. Dați click pe tabelul de detalii (nu e nevoie să dați adaug în detalii) ci doar un click pe acel tabel. Și apoi scanați un cod de bare.