Buna ziua!
As vrea sa ma lamuriti cu inca un lucru:
am introdus un bon fiscal in lei la intrari lei, insa in jurnalul de cumparari se duce la ref.21-22, nu la 6-7 ca pana acum. Diferenta este ca acum s-a platit cu cardul in euro. Eu am facut plata tot unde am introdus factura, prin meniul intrari si am dat contul intermed.999. Apoi la jurnal banca valuta am facut NC 999--5124.2. Problema este ca in jurnalul de cumparari imi apare in alt loc fata de celelate bonuri fiscale. Cum ar trebui sa fac corect? Ma puteti ajuta inca o data, va rog?
Multumesc frumos!
bon fiscal in lei achitat in euro--jurnal cump.
Re: bon fiscal in lei achitat in euro--jurnal cump.
Ai pus la el bifa la TVA la plată.
Da, am pus bifa, suntem cu tva la incasare.
La NC am 4428TP in loc de 4426 ca la celelate bonuri. Diferenta intre acest bon si celelalte rezulta doar din faptul ca am platit prin alt cont.
La nota contabilă de plată este și 4426=4428TP.
Este ok așa cum s-a înregistrat.
Este ok așa cum s-a înregistrat.
Bine, dar e in regula sa-l duca in decont 300 la un loc cu celelate facturi inregistrate, avand ref. 21-22?
Va multumesc!
Va multumesc!
M-am lamurit acum. La bonul care apare ca ref. 6-7 nu are bifa. De aceea aveam diferenta intre ele.
Multumesc si ma scuzati, dar sunt la inceput si inca nu stiu prea bine cum merg lucrurile.
O zi placuta!
Multumesc si ma scuzati, dar sunt la inceput si inca nu stiu prea bine cum merg lucrurile.
O zi placuta!