Buna ziua,
In urma ultimei actualizari a programului nu mai pot tipari Codul Fiscal pe bon. Am atasat mesajul de eroare la aceasta postare. Mentionez ca am incercat si reinstalarea programului, insa fara succes. Ceva sugestii?
Multumesc
incercati sa tipariti alt document alt bon nu acela unul precedent care l-ati mai tiparit.
Sa nu fie o problema la documentul in cauza.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Ce casă de marcat folosiți? Dați mai mult detalii. Comportamentul depinde de tipul casei de marcat și nu se poate da o soluție doar văzând imaginea inclusă.
Când aveți probleme, nu mai dați, oameni buni, mesaje de genul:"Am o eroare. Ce să fac?"
Re-instalați acum programul și vedeți dacă mai dă eroare. Mai ales dacă folosiți casă "Eltrade".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
@tomac
1. Casa de marcat este Activa Classic (nu Eltrade).
2. Nu postez decat daca este cazul. In cazul de fata nu este eroare de genul "Am o eroare. Ce să fac?".
Am incercat:
- restart calculator
- stergere fisiere temp
- reinstalare program (de data aceasta cu "Run as Administrator")
@herganiec
Nu este vorba de acleasi bon. Sunt bonuri diferite.
Completari ulterioare:
- pana la ultimul update, casa a mers perfect (adica ieri am tiparit exact in acelasi mod, pe versdiune anterioara a programului, bonuri cu codul fiscal inclus)
- astazi, daca nu includ cod fiscal pe bon, totul merge perfect, fara eroare. In momentul preluarii sau introducerii manuale a codului fiscal, programul da eroarea respectiva.
- daca stiam ce sa ii fac, nu mai deranjam forumul cu postarea respectiva, insa am apelat ca ultima solutie inainte de revenirea la versiunea anterioara a programului.
Așa mai vi de-acasă. Aia cu "Am o eroare. Ce să fac" e pentru a arăta că uneori mesajele sunt succinte sau lipsesc exact informațiile relevante. Aici relevantă era informația despre casa de marcat folosită. De regulă erorile de acest gen - ca cele din mesaj trebuie semnalata direct la firmă prima dată. Nu doar pe forum, pentru că e posibil ca marea masă a celor ce intră aici să nu folosească programul cu casă de marcat ca a ta sau nici măcar să tipărească bonuri din program.
Re-descarcă și re-instalează actualizarea în jumătate de oră după mesajul meu.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.