Ajutor de deces la o firmă cu asociat unic. Pe data de 2 mai a decedat asociatul unic, care era și angajat la firmă. Toate actele pentru recuperarea
ajutorului de deces sunt în ordine, am solicitat și certificat de atestare fiscală, care va fi gata peste două zile. Un singur lucru nu pot să fac, pe care
îl solicită Casa de Pensii: pe declarația D112 pe luna aprilie nu poate să apare ajutorul de deces, pentru că salariatul a decedat pe data de 2 mai.
Ne mai fiind alți salariați totul este null pe luna mai, numai ajutorul de deces are vaoare. Nu este posibilă o valdare corectă, deci nu se atașează fișierul XML
Care ar fi soluția în acest caz?
Mulțumiri anticipate pentru răspuns.
Laszlo Ilona
Ajutor de deces pentru asociat unic
Re: Ajutor de deces pentru asociat unic
Ponteaza-l pe data de 01 mai.
Re: Ajutor de deces pentru asociat unic
Ba da, se poate valida.
Puneți la ultima zi de lucru ziua de 2 mai. Și va apărea salariatul pe mai în declarație cu sume zero și timp zero.
Iar la coloana de deductibil de la CAS angajator lăsați zero. Nu puteți înscrie sume deductibile decât la nivelul CAS angajator datorat.
Puneți la ultima zi de lucru ziua de 2 mai. Și va apărea salariatul pe mai în declarație cu sume zero și timp zero.
Iar la coloana de deductibil de la CAS angajator lăsați zero. Nu puteți înscrie sume deductibile decât la nivelul CAS angajator datorat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.