4 ore pe zi
4 ore pe zi
Am o angajata care a lucrat 2 zile luna trecuta cate 4 ore. o pontez normal, adica 2 zile cate 4 ore, iar in statul de plata imi iese cu o zi lucrata si 8 ore. Cum sa fac sa-mi iasa normal, adica 2 zile 8 ore. Mentionez ca e angajata cu timp 0(mai putin de doua ore pe zi). Multumesc!
Re: 4 ore pe zi
Totusi cum ai completat la "salariati" campurile "norma pe zi" si "ore pe luna", precum cum este trecut in contract la "durata muncii" pct.2?
norma pe zi = 0 si ore pe luna 48. lucreaza o zi da o zi nu cate 4 ore.
Scuze, poate n-am fost destul de clar. Dar cum apare exact intocmit in contractul de munca la "durata muncii"?
In acest caz, nu prea ai nici o treaba cu zilele.
Doar presupun de ce iti apare o zi lucrata. In D.112 la "3. Tip contract de muncă dpdv timp de lucru" cateva optiuni, dar nu apare mai putin de "P1-partial 1 ora", ca urmare programul calculeaza intotdeauna zilele lucrate fata de norma de 8 ore/zi, de aceea iti apare 1 zi. Daca ar fi lucrat 48 de ore ti-ar fi aparat 6 zile.
Oricum, dupa parerea mea, ar fi trebuit sa alegi norma de 2 ore/zi in mod inegal, dar poate nu este conform modului de lucru pentru acea persoana.
Doar presupun de ce iti apare o zi lucrata. In D.112 la "3. Tip contract de muncă dpdv timp de lucru" cateva optiuni, dar nu apare mai putin de "P1-partial 1 ora", ca urmare programul calculeaza intotdeauna zilele lucrate fata de norma de 8 ore/zi, de aceea iti apare 1 zi. Daca ar fi lucrat 48 de ore ti-ar fi aparat 6 zile.
Oricum, dupa parerea mea, ar fi trebuit sa alegi norma de 2 ore/zi in mod inegal, dar poate nu este conform modului de lucru pentru acea persoana.