Infiintare SC cu denumire in engleza

vasilec857

Infiintare SC cu denumire in engleza

#1 Mesaj de vasilec857 »

Buna ziua!

Pot sa infiintez o SC la reg. Com. din Bucuresti iar denumirea firmei careia vreau sa-i verific disponibilitatea sa fie scrisa in engleza?
Imi permite legea romana?

Multumesc!

paturcai

Re: Infiintare SC cu denumire in engleza

#2 Mesaj de paturcai »

In momentul in care faceti "rezervarea de nume" la Registrul Comertului vi se va spune DACA EXISTA ACEA DENUMIRE DISPONIBILA.
Pe formularul respectiv veti trece in ordinea preferintelor numele firmei pe care doriti sa faceti acea rezervare. In functie de disponibilitate in termen de 30 de minute vi se va da document prin care vi se va confirma care din variante este disponibila.
Inainte de a primi acel document trebuie sa achitati respectivul serviciu si va prezentati acolo dupa 30 de minute.
In situatia in care nu va convine ce denumire (din cele 3 pe care le-ati trecut) a fost gasita NU VETI PRIMI BANII INAPOI intrucat serviciul de "cautare/rezervare" a fost executat.

Fara suparare: vedeti vreo legatura intre contabilitate si/sau programul SAGA si intrebarea dvs?
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

tomac

#3 Mesaj de tomac »

E la diverse, la alte probleme. S-au postat și bancuri pe aici, așa că întrebarea e ok nu e nimic în neregulă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Hahahahaha
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns