Meniu Salariati-Analize medicale

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Închis

Considerati utila aceasta modificare?

Chestionarul s-a închis pe data de Vin Mai 29, 2015 7:45 pm

Da!
3
27%
Nu!
6
55%
Am putini angajati asa ca nu ma intereseaza!
2
18%

Voturi totale: 11

larisac

Meniu Salariati-Analize medicale

#1 Mesaj de larisac »

Am scris si celor de la saga despre acest subiect, iar raspunsul a fost cat se poate de "neasteptat": "nu avem in vedere aceasta modificare". Asa ca mi-am permis sa initiez acest chestionar prin care va intreb daca propunerea mea este sau nu de ajutor:
In meniul salariati as dori o coloana in care sa trec data la care expira analizele medicale. Stiu ca e simplu sa transfer in excel tabelul cu salariati si sa trec eu acea data, dar cu siguranta ar fi mult mai usor direct din program. Va multumesc.

balazse

Re: Meniu Salariati-Analize medicale

#2 Mesaj de balazse »

Ii o sugestie interesanta (ii drept ca nu prea am vazut cazuri in care s-ar folosii asa de mult).
S-ar putea crea la "salariati" o fila noua unde s-ar putea introduce diverse evidente cum este si in meniul "masini".

septimiuv

#3 Mesaj de septimiuv »

Da, când s-au născut copiii, pisicul, când reapar gândacii de bucătărie, d-astea.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Nu neaparat aceste informatii, ci sunt cazuri in care trebuiesc facute diverse consultatii sau altele.
Dar daca se vor putea trece si cele metnionate de tine poate vor fi unii care chiar il vor folosii. :mrgreen:

cretanm

#5 Mesaj de cretanm »

sustin !
sunt domenii de activitate unde este foarte utila. ( patiserii , gradinite , etc si etc)

larisac

#6 Mesaj de larisac »

Eu am facut referire strict la analizele medicale anuale OBLIGATORII - medicina muncii. Am vreo 40 de angajati si mi-ar fi de mare ajutor sa vad rapid cand ii expira analizele obligatorii a lui x-ulescu. In fine, voi continua varianta excel. Multumesc.

andreis491

#7 Mesaj de andreis491 »

Desi nu este utila pentru toata lumea, sustin aceasta propunere. Nu consider ca ingreuneaza prea mult programul, iar acolo unde sunt multi salariati si cu fluctuatii mari de intrari-iesiri, ar fi mult mai comod si usor, decat sa se faca un excel in paralel.

Închis