clasificare mijloc fix
Re: clasificare mijloc fix

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- balteanuc692
Se juca Candy Crash Saga si n-a iesit socoteala

buna ziua,
pot incadra ca si mijloc fix o betoniera, de ex., care are valoarea de 1.500 lei? am incadrat-o, de fapt......dar, am o nelamurire in legatura cu ce am citit ca d.p.d.v. fiscal, se considera a fi un obiect de inventar si este deductibila doar cheltuiala cu darea in folosinta, insa d.p.d.v. contabil, deductibila este cheltuiala cu amortizarea lunara.......si nu prea inteleg, deoarece la calculul impozitului pe profit se ia in calcul amortizarea......nu?
pot incadra ca si mijloc fix o betoniera, de ex., care are valoarea de 1.500 lei? am incadrat-o, de fapt......dar, am o nelamurire in legatura cu ce am citit ca d.p.d.v. fiscal, se considera a fi un obiect de inventar si este deductibila doar cheltuiala cu darea in folosinta, insa d.p.d.v. contabil, deductibila este cheltuiala cu amortizarea lunara.......si nu prea inteleg, deoarece la calculul impozitului pe profit se ia in calcul amortizarea......nu?
- fagarasa176
Daca durata de folosinta este mai mare de un an poate fi incadrata ca si imobilizare chiar daca valoarea este sub 2.500 lei
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
va multumesc frumos! asa am considerat si eu.....