Am un cim care inceteaza la sfarsitul lunii; practic incepand cu 1 iunie nu mai este angajatul nostru.
Cand trebuie sa depun revisalul: astazi sau pe 2 iunie (zi lucratoare)?
Multumesc mult!
revisal incetare
Re: revisal incetare
poti pe 02.06.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Si la data consemnarii pun 02.06. sau 01.06?
Multumesc!
Multumesc!
Eu zic ca ar fi optim sa-l depui azi sau cel tarziu pe 31.05.2015.
Despre data acum ii cam greu de spus unul corect, programul oficiala ia in calcul 01.06.2015, altfel calculeaza gresit perioada in care a fost angajat.
Despre data acum ii cam greu de spus unul corect, programul oficiala ia in calcul 01.06.2015, altfel calculeaza gresit perioada in care a fost angajat.
Am incetat azi un contract de munca, l-am trasnmis.... dar pe reges nu imi apare data sfarsit contract. Arata ca e incetat,
dar nu imi mai arata data, cum se intampla pana acum. Am verificat in Saga... si am procedat la fel ca si pana acum.
A mai avut cineva asa o situatie? Ce este de facut?

dar nu imi mai arata data, cum se intampla pana acum. Am verificat in Saga... si am procedat la fel ca si pana acum.
A mai avut cineva asa o situatie? Ce este de facut?

Bine ai venit pe forum!
Pe site iti apare data incecate doar la contractele pe perioada determinata, dar pentru cele pe perioada nedeterminata aceasta informatie nu se mai completeaza.
Pentru detalii contacteaza-i pe cei de la Inspectia Muncii sau cei care se ocupa de dezvoltarea/intretinerea site-ului.
Pe site iti apare data incecate doar la contractele pe perioada determinata, dar pentru cele pe perioada nedeterminata aceasta informatie nu se mai completeaza.
Pentru detalii contacteaza-i pe cei de la Inspectia Muncii sau cei care se ocupa de dezvoltarea/intretinerea site-ului.