PONTAJ SAMBATA
-
PONTAJ SAMBATA
am salariati cu 4 ore/zi care muncesc in schimburi, astfel:
sapt.1 de marti-sambata
sapt.2 luni-vineri
sapt.3 marti-sambata
cum fac pontajul sa respect cele 2 zile consecutive libere?
sapt.1 de marti-sambata
sapt.2 luni-vineri
sapt.3 marti-sambata
cum fac pontajul sa respect cele 2 zile consecutive libere?
Re: PONTAJ SAMBATA
Nu mai sunt 2 zile libere consecutive, din 11 mai. Sunt 48 de ore consecutiv. Nu e același lucru. Cine iese sâmbăta la ora 14, are liber până luni la 14 oră de la care poate lucra. În varianta anterioară trebuia dat liber două zile, dar acum se ține seama de oră.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Unde a aparut aceasta precizare???
In Codul Muncii, care a fost modificat prin Legea nr.97 din 07.05.2015 pe care il gasesti aici: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/167809
-
d-le Balazse lasa ne te rog cu raspunsurile la misto......gen codul muncii....mai bine nu ai raspunde...
nedumerirea mea era ca daca mi iasa omul din tura sambata la ora 18 seara nu poate intra la munca din nou decat luni dupa ora 18, desi eu am nevoie de om luni dimineata...asa ca respectivul poate incepe munca abia marti dimineata.....ca sa l pun la munca dimineata trebuie sa stea doua zile jumate sa inceapa tura
nedumerirea mea era ca daca mi iasa omul din tura sambata la ora 18 seara nu poate intra la munca din nou decat luni dupa ora 18, desi eu am nevoie de om luni dimineata...asa ca respectivul poate incepe munca abia marti dimineata.....ca sa l pun la munca dimineata trebuie sa stea doua zile jumate sa inceapa tura

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
upssss...e plin de avocatei si pe aici.....

Păi ce-ai crezut, că numai pe acolo? 

Ovidiu, stai calm. Nu te agita.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Pentru VelescuO239
Doar ca si lamurire.
Din cate am observat ai primit raspunsul de la TomaC, iar raspunsul dat de mine era pentru nelamurirea lui NasteaF asa cum a precizat si FerentA.
In ceea ce priveste "raspunsul la misto..." incerc sa raspund la problemele mentionate nu sa fac "misto" de acel utilizator, iar faptul ca nu ti-ai dat seama ca nu tie ti s-a raspuns (in acel caz ma adresam prin "Pentru VelescuO239") asa cum am facut si acum) nu inseamna ca trebuie sa te iei de utilizatori.
Doar ca si lamurire.
Din cate am observat ai primit raspunsul de la TomaC, iar raspunsul dat de mine era pentru nelamurirea lui NasteaF asa cum a precizat si FerentA.
In ceea ce priveste "raspunsul la misto..." incerc sa raspund la problemele mentionate nu sa fac "misto" de acel utilizator, iar faptul ca nu ti-ai dat seama ca nu tie ti s-a raspuns (in acel caz ma adresam prin "Pentru VelescuO239") asa cum am facut si acum) nu inseamna ca trebuie sa te iei de utilizatori.
-
stimate domn balasze mi-am dat seama mai tarziu ca nu mi-ai raspuns mie si pe aceasta cale imi cer scuze, dar in schimb nu suport avocatii altora.
mii de multumiri TOMAC.....NO.1

mii de multumiri TOMAC.....NO.1

Dar nu te obligă nimeni să suporţi avocaţii altora
! Şi normal că ţi-ai dat seama mai târziu, tocmai datorită intervenţiei şi observaţiilor "avocăţeilor" de pe aici, că doar altfel ţi-ai fi cerut scuzele şi ţi-ai fi transmis mulţumirile, atunci, la momentul oportun, nu-i aşa?
p.s. Nu sunt avocatul nimănui, ci doar îmi iubesc, respect şi apreciez colegii de pe forum, care îi văd că sunt nedreptăţiţi, pentru că ajută cât şi cum pot...dar ajută!Şi mai ales că aceştia o fac gratis, când trăim într-o lume în care totul se plăteşte!

p.s. Nu sunt avocatul nimănui, ci doar îmi iubesc, respect şi apreciez colegii de pe forum, care îi văd că sunt nedreptăţiţi, pentru că ajută cât şi cum pot...dar ajută!Şi mai ales că aceştia o fac gratis, când trăim într-o lume în care totul se plăteşte!
Ultima oară modificat Lun Iul 06, 2015 5:54 pm de către ferenta, modificat de 3 ori în total.
Multumesc f.mult pt.raspunsul dat de Balasze.Sincer mi-a scapat aceasta modificare a Legii nr. 53/2003-Codului Muncii.Imi pare rau de discutiile fara sens generate de raspunsul la intrebarea mea, dar sincer nu inteleg de ce, avand in vedere ca raspunsul dat de Balasze este clar si la obiect.
Mie acest forum imi este de mare ajutor si va multumesc inca odata la toti.
Multa putere de munca in continuare va doresc.
Mie acest forum imi este de mare ajutor si va multumesc inca odata la toti.
Multa putere de munca in continuare va doresc.