DESCARCARE GESTIUNE

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
istratiec

DESCARCARE GESTIUNE

#1 Mesaj de istratiec »

Eu tin in saga evidenta global valoric, am bifat pret de vinzare cu TVA si foloseste formula cu rulaje, la magazin se tine evidenta cantitativ valoric.
Exista diferenta intre 607 calculat in evidenta glabal valorica si 607 calculat in gestiunea cantitativ valoric si nu stiu de ce? Ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa verific.
Fac mentiunea ca 378 aferent intrarilor este acelasi in ambele variante, 4428.M este acelasi 371 existent in sold la global valoric este acelasi cu 371 din situatia stocurilor si din fisa gestiunii cantitativ valoric.
Mentionez ca este prima luna societatea find nou infiintata .

Va multumesc!

balazse

Re: DESCARCARE GESTIUNE

#2 Mesaj de balazse »

Scuze, dar este si normal sa existe diferente.
La global-valoric descarcarea se efectueaza dupa o valoarea medie intre toate produsele, iar la cantitativ-valoric pe fiecare articol in parte.

fagarasa176

#3 Mesaj de fagarasa176 »

Ca sa dea la fel acolo unde tii evidenta global trebuie bagate de mana NC cumulate din gestiunea cantitativa
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

istratiec

#4 Mesaj de istratiec »

Nu inteleg ce trebuie sa introduc manual?

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Sa presupunem ca la unitate se tine evidenta-cantitativ valorica, iar la tine pe calculator apare doar global-valoric, desi in acest caz nu trebuia creat gestiunea, ci doar conturile analitice.
Daca programul genereaza automat nota contabila, atunci diferenta la cea reala o inregistrezi manual prin meniul "articole contabile", iar daca nu se genereaza automat atunci faci descarcarea manual prin meniul "articole contabile".

Scrie răspuns