eroare bilant
-
eroare bilant
buna ziua,
la o societate cand dau actualizare date bilant imi da urmatoarele mesaje:
-expresie calcul gresita nu gasesc contul 233,232,763,771,671,234.
Nu este nici un rand marcat cu rosu dar am aceste mesaje.
Ce pot face?
Multumesc
Ce pot face?
Multumesc
Re: eroare bilant
Important este altceva:
In afara de aceste mesaje aveti bilantul completat corect?
Daca da, ignorati acele mesaje pentru ca au legatura cu noul plan de conturi (valabil din 2015; dvs. faceti bilant la 2014 cand era valabil vechiul plan de conturi)
In afara de aceste mesaje aveti bilantul completat corect?
Daca da, ignorati acele mesaje pentru ca au legatura cu noul plan de conturi (valabil din 2015; dvs. faceti bilant la 2014 cand era valabil vechiul plan de conturi)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Așa mi s-a întâmplat și mie. Am constatat totuși că acele conturi nu erau definite în planul de conturi, așa că le-am introdus manual.nistorc126 scrie:buna ziua,
Ce pot face?
Multumesc
Iar acum datele sunt actualizate fără nici o problemă în bilanț.
@voical518
Nu mai folosiți butonul "Citează" pentru a continua o discuție. Vă rog să folosiți butonul "Răspunde".
@nistorc
E normal să apară acel mesaj. Creați conturile și actualizați datele. E vorba de o firmă creată recent, după actualizarea planului de conturi conform OMFP 1802. Acele conturi nu se mai regăsesc în planul de conturi din 2015, dar pentru bilanțul pe 2014 e nevoie să existe create.
Nu mai folosiți butonul "Citează" pentru a continua o discuție. Vă rog să folosiți butonul "Răspunde".
@nistorc
E normal să apară acel mesaj. Creați conturile și actualizați datele. E vorba de o firmă creată recent, după actualizarea planului de conturi conform OMFP 1802. Acele conturi nu se mai regăsesc în planul de conturi din 2015, dar pentru bilanțul pe 2014 e nevoie să existe create.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am citit pr forum despre inregistrarea facturii de avans pt. leasing financiar astfel: 232=404. Interbarea mea este in ce cont evidentiez acum plata avansului avand in vedere ca nu am creat acest cont 232.
Multumesc!
Multumesc!
Stornati inregistrarea initiala si puneti pe 232
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Autoutilitara pe care a avut-o societatea de la infiintare si pana luna trecuta (s-a pus in vanzare) nu aparea decat in contul 2133, inregistrari pe care le-a efectuat contabila dinainte. Nu mai inteleg nimic...
Cred ca am inteles, soldul lui 232 se va inchide cu 167 si in final valoarea autoutilitarei dupa achitarea ultimei rate cu valoarea reziduala se va regasi in 2133. Ma scuzati pt. deranj!
Mii de multumiri!
Mii de multumiri!
Contul 232 nu se mai folosește de anul ăsta. Folosiți 4093 în loc.
Va multumesc frumos!
buna ziua ,am urmatoarea problema :nu mi se deschide bilantul si imi apare eroare:allowed DO nesting or expression evaluation level exceeded;ce sa fac?Mai am 3 firme la care nu am intampinat nicio problema.
1. încercați să re-actualizați programul
2. dacă nu merge trimiteți o salvare a bazei de date la SAGA și explicași ce eroare aveți
2. dacă nu merge trimiteți o salvare a bazei de date la SAGA și explicași ce eroare aveți
-
Buna ziua, am si eu o problema. Cum deschid bilantul imi apare o fereastra : EXPRESIE CALCUL GRESITA
r16
FBPP
NU GASESC RANDUL 16
Si daca dau ok apar alte erori!!
Va multumesc anticipat!!!
r16
FBPP
NU GASESC RANDUL 16
Si daca dau ok apar alte erori!!
Va multumesc anticipat!!!
Refaceți actualizarea programului. Apoi apăsați actualizare formule și actualizare date.
-
Multumesc frumos, o zi frumoasa va doresc!!!