Modificarecont
Modificarecont
Buna ziua, stimati colegi ap preluat o firma, mi au adus actele si eu sm inregistrat toate facturile de iesire , le-am inreg.in 707.Ieri am primit balanta lunii trecute de la vechea contabila si vad ca sunt 3 gestiuni, acum tot ce am inregistrat in 707 ar trebui pe 707.1 .Cum fac fara sa iau fiecare inregistrare sa modific ? Daca erau cateva facturi nu era grav ...dar am sute ! Multumesc
Re: Modificarecont
In prima faza mergi si creezi cele treci gestiuni (daca este cazul), adica te asiguri ca ai creat conturile cu analitic "1".
Faci o salvare de baza de date -> mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "modificare coduri" -> "modificare cont contabil" -> la "cod actual" treci "707", iar la "cod nou" treci "707.1" -> apesi pe "executa".
Faci o salvare de baza de date -> mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "modificare coduri" -> "modificare cont contabil" -> la "cod actual" treci "707", iar la "cod nou" treci "707.1" -> apesi pe "executa".
Va multumesc tare mult,mi-ati usurat munca .Firma e neplatitoare de TVA , unde ar trebui sa pun bifa cand creez societatea legat de evaluare marfuri la pret de vanzare cu TVA, evalaure marfuri la pret de vanzare fara TVA ( EN-GROS) , sau ultima la pret de vanzare pe gest.distincte?Multumesc. O zi placuta!
- fagarasa176
Depinde ce tipuri de gestiuni folosesti.
Doar global-valoric, doar cantitativ valoric, sau ambele
Doar global-valoric, doar cantitativ valoric, sau ambele
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Doar global valoric.
Pune bifa la "evaluare marfuri la pret de vanzare pe gestiuni distincte" si bifa la "foloseste formula cu rulaje cumulate".