retea....pls help

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
lepadatf

retea....pls help

#1 Mesaj de lepadatf »

nu stiu cum sa instalez programul la 2 calculatoare..........pls.help me
am incercat sa copiez cele 4 fisiere date in manualul de utilizare dar unul nu pot (msvcr71.dll) am scris la saga si imi spun despre alte 2 fisiere mfc71.dll si mfc71u.dll si nu stiu ce e cu ele.
daca poate cine sa explice "babeste" cu pasi marunti ca nu sunt INFORMATICIAN si nu avem informatician
please :(

balazse

#2 Mesaj de balazse »

Ai un abonament.
Ai 2 calculatoare.
Pe unul dintre ei (sa numim SERVER) il instalezi asa cum trebuie.
Pe celalalt pc (PC2) verifici daca ai fisierele:
- gdiplus.dll;
- msvcr71.dll;
- mfc71.dll;
- mfc71u.dll.
Daca nu le ai atunci le copiezi de pe Server.
Copiezi un shortcut de pe Server pe PC2 si atat (cu acel shortcut lansezi programul de pe PC2 de pe Server).
Daca n-am reusit sa te lamuresc, scrie si incerc intr-un alt mod.

lepadatf

miiiiiiii de multumiri!!!!!!!

#3 Mesaj de lepadatf »

MULTUMESC MULTTTTTTTTT
pana aici am reusit dar am o problema fisierul msvcr71.dll exista pe PC2 dar nu este acelasi de pe server nu il pot copia pe cel de pe server. Trebuie sa fie cel de pe server?
Am dat share la program si a aparut pe retea dar am o intrebare :oops: pot sa "parolez" cumva folder-ul. Sunt 10 calculatoare in retea si ma tem sa nu stearga cineva din greseala sau sa modifice ceva.
Miiiiiiiii de multumiri inca o data.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

1.Daca exista deja, nu-l suprascrieti. Nu are importanta ca e alta versiune de fisier.
2.Nu se poate. Trebuie dat full share pentru a avea acces toti utilizatorii la folder.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

paidolat181

#5 Mesaj de paidolat181 »

nu poti parola folderul ...in schimb poti parola accesul in program!
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.

lepadatf

#6 Mesaj de lepadatf »

Cum?
Ar fi o idee super.

septimiuv

#7 Mesaj de septimiuv »

intrii la administrare - utilizatori
ca sa iti faci o idee de ce exista meniuri in program de care multi nici nu stiu ca sunt acolo :lol:

lepadatf

#8 Mesaj de lepadatf »

:oops:
Imi pare rau ca deranjez dar sunt la inceput cu programul si am multe probleme de lamurit.
Pe viitor am sa incerc mai intai sa citesc manualul de utilizare si dupa sa postez ceva pe forum. Oricum multumesc foarte mult de ajutor am rezolvat problema.

"Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci...!!!"

paturcai

#9 Mesaj de paturcai »

Chiar daca un raspuns pare mai dur, nu-ti face probleme, o sa te inveti cu colegii si vei observa ca nu sunt chiar atat de uriciosi.
Pe forum ne ajutam unii pe altii. Nu trebuie sa te jenezi.
Si asa cum spunea-i mai bine sa mai intrebi o data decat sa regreti ca nu ai facut-o.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

paidolat181

#10 Mesaj de paidolat181 »

Cu placere si alta data! :lol:
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.

pascaa

Re: retea....pls help

#11 Mesaj de pascaa »

Va rog putin ajutor si mie.
Incerc sa instalez un PC , cand incerc sa ma conectez de pe pc server pe statie, imi cere user si parola. Stiti de unde vin astea? Habar n-am....

balazse

#12 Mesaj de balazse »

Este si normal sa iti ceara, cel mai optim ar fi sa ceri ajutorul unei persoane care se pricepe la asa ceva, sa nu gresesti.
La user si parola introduci user-ul si parola de la calculatorul pe care te conectezi.
Totusi inainte ar trebui sa partajezi folderul "SAGA C.3.0", oricum ar trebui se faci setarile corecte pentru partajare.

herganiec

#13 Mesaj de herganiec »

de la windows.
vezi ce windows e instalat pe calculatoare, cu e facut share pe folder Saga, etc.. Dacă e prea dificil pt dvs chemați un informatician, problema e de la setările din windows nu de la programul Saga.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns