suspendare cim crestere copil
-
suspendare cim crestere copil
Am inregistrat suspendarea contr.pt.crestere copil la concedii dar pe stat imi apare cfp, unde gresesc, am intrat pe detalii am sters cfp, am dat actualizare si tot cfp apare. Multumesc.
La contr.de munca suspendat mai fac modificare de salariu incepand cu data de01.01.2014 ?
La contr.de munca suspendat mai fac modificare de salariu incepand cu data de01.01.2014 ?
Re: suspendare cim crestere copil
Este corect asa cum trece programul, acel angajat pana cand iti este angajat trebuie sa iti apara pe stat de plata, daca bine stiu pe stat iti apare la "CM pt copil".
Daca un contract este suspendat nu mai faci nici o modificare, vei face modificarile necesare cand se termina suspendarea.
Daca un contract este suspendat nu mai faci nici o modificare, vei face modificarile necesare cand se termina suspendarea.
-
Da, stiu ca trebuie sa apara pe stat, problema este ca apare cu concediu fara plata, la detalii apare 20 zile cfp, am sters , am dat actualizare si tot la cfp apare,ceva nu inregistrez corect, ar trebui 20 zile la cm pt.crestere copil.
Desi nu cred ca ar fi un bug, totusi descarca si instaleaza ultima actualizare.
Metoda cea mai corecta este sa mergi la "concedii" -> "concedii de odihna..." -> unde verifica ca la "tip concediu" sa alegi "crestere copil 2 ani/3 ani", precum sa fie corect completat perioada.
Metoda cea mai corecta este sa mergi la "concedii" -> "concedii de odihna..." -> unde verifica ca la "tip concediu" sa alegi "crestere copil 2 ani/3 ani", precum sa fie corect completat perioada.
-
Buna, am rezolvat, greseala era ca la concedii selectam suspendare si la detalii puneam cm crestere copil.
Multumesc.
Multumesc.
Buna ziua,
Pentru ca e prima data cand am asemenea situatie, va rog frumos sa imi spuneti cum sa procedez.
O salariata a fost in CM de maternitate 126 zile din 01.04.2015 pana in 04.08.2015.
In 13.06.2015 a nascut. A informat firma ca va sta in CIC o perioada de 1 an.
Intrebari:
1. Decizia de suspendare a CIM va avea perioada 05.08.2015 - 13.06.2016, sau pana 12.06.2016? (cu o zi inainte de implinirea 1 an de la nasterii copilului)?
2. In statele de salarii in perioada de suspendare e corect sa apara la pozitia ''CM pt copil'' si salariu de baza sa apara ca si pana acum?
3. In D112 e corect sa apara:
- la ''Sectiunea A'' la ore lucrate efectiv in luna = 176, ore suspendate in luna = 176, total zile lucrate = 22?
- data de plecare 04.08.2015?
- la Asigurat pt concedii si indemnizatii si la Asigurat la somaj sa apara 2-neasigurat?
Multumesc frumos!
Pentru ca e prima data cand am asemenea situatie, va rog frumos sa imi spuneti cum sa procedez.
O salariata a fost in CM de maternitate 126 zile din 01.04.2015 pana in 04.08.2015.
In 13.06.2015 a nascut. A informat firma ca va sta in CIC o perioada de 1 an.
Intrebari:
1. Decizia de suspendare a CIM va avea perioada 05.08.2015 - 13.06.2016, sau pana 12.06.2016? (cu o zi inainte de implinirea 1 an de la nasterii copilului)?
2. In statele de salarii in perioada de suspendare e corect sa apara la pozitia ''CM pt copil'' si salariu de baza sa apara ca si pana acum?
3. In D112 e corect sa apara:
- la ''Sectiunea A'' la ore lucrate efectiv in luna = 176, ore suspendate in luna = 176, total zile lucrate = 22?
- data de plecare 04.08.2015?
- la Asigurat pt concedii si indemnizatii si la Asigurat la somaj sa apara 2-neasigurat?
Multumesc frumos!
2. Da.
3. Da.
3. Da.
1. suspendare se faca pana la data implinirii varstei de 1 an, inclusiv, deoarece termenul curge incepand cu ziua urmatoare nasterii copilului si se termina la data implinirii varstei. Identic se procedeaza si in cazul celor 42 de zile, de lauzie. Numaratoarea incepe din ziua urmatoare nasterii copilului.
multumesc mult! @balazse si @pinteae
Totusi la rubrica ''total zile lucrate = 22'' din D112, nu ar fi mai corect ar fi ''total zile lucrate'' = 0 ??
Totusi la rubrica ''total zile lucrate = 22'' din D112, nu ar fi mai corect ar fi ''total zile lucrate'' = 0 ??
- fagarasa176
Pai la'ti trecut in cresterea copilului ca sa apara la ore suspendate in luna?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
In D.112 la Nr.de zile lucratoare (nu lucrate) trebuie sa apara: 22.
La Ore efectiv lucrate in luna = 0 si Ore suspendate in luna = 22. La fel si in Statul de plata.
Probabil nu ai inregistrat suspendarea angajatei
In State de plata, intra la Concedii (dr.sus) -> Suspendari -> Adaug -> Crestere copil 2/3 ani si
completezi perioada pe care este suspendata pt.crestere copil.
La Ore efectiv lucrate in luna = 0 si Ore suspendate in luna = 22. La fel si in Statul de plata.
Probabil nu ai inregistrat suspendarea angajatei
In State de plata, intra la Concedii (dr.sus) -> Suspendari -> Adaug -> Crestere copil 2/3 ani si
completezi perioada pe care este suspendata pt.crestere copil.
Da, am facut suspendarea in Concedii exact cum ati descris aici.
In statul de salarii sus in dreptul rubricii '' Zile CM pt copil'' apare scris 22.
In pontaj apare peste tot cu 0, iar printare nu apare nimic in dreptul acestei salariate, adica la casutele cu zile si nici in partea dreapta la absente, concedii, suspendari. Ecorect asa??
Am mai generat inca o data statul (pe sept) si D112 si la fel imi apare...adica
Bifa la ''Sectiuna A'', ''Numarul de zile lucratoare: 22''
''Ore lucrate efectiv in luna = 176''
''Ore suspendate in luna = 176''
''Total zile lucrate = 22 ''
In statul de salarii sus in dreptul rubricii '' Zile CM pt copil'' apare scris 22.
In pontaj apare peste tot cu 0, iar printare nu apare nimic in dreptul acestei salariate, adica la casutele cu zile si nici in partea dreapta la absente, concedii, suspendari. Ecorect asa??
Am mai generat inca o data statul (pe sept) si D112 si la fel imi apare...adica
Bifa la ''Sectiuna A'', ''Numarul de zile lucratoare: 22''
''Ore lucrate efectiv in luna = 176''
''Ore suspendate in luna = 176''
''Total zile lucrate = 22 ''
- fagarasa176
Eu in stat nu vad nici un zile cm pt copil
In stat CM este defalcat doar pe impozabil, neimpozabil si daca e din FS sau CCI
In stat CM este defalcat doar pe impozabil, neimpozabil si daca e din FS sau CCI
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
offf, nu merge sa atasez o copie a statului cu sniping ...sau nu stiu eu
ca sa vedeti clar despre ce e vorba
ca sa vedeti clar despre ce e vorba
@fagarasa176
eu ma refer la statul de plata-salariati permanenti gata printat, nu in program.
eu ma refer la statul de plata-salariati permanenti gata printat, nu in program.