preluare sold furnizori

ncs-dramon96

preluare sold furnizori

#1 Mesaj de ncs-dramon96 »

Buna ziua!
Am o mare problema ... :evil:
In 2011 am preluat o srl si acum am constatat ca soldul ct.401 al unui furnizor este cu minus la mine, iar la ei cu +9395,23. Am validat toate extrasele de cont cu suma specificata de furnizor( ulterior am verificat si este o.k.), dar cum tot omul trebuie sa fie corect pana la urma as vrea sa reglez situatia..Poate-mi dati o solutie usoara, ca sa nu ma intorc in timp la 2011.
Bineinteles ca si acum am difernte mari, dar nu stiu cum sa fac...

balazse

Re: preluare sold furnizori

#2 Mesaj de balazse »

Faci o verificare cu furnizorul, adica sa vezi din ce an vine diferenta, adica in prima faza incepi cu soldurile de sfarsit de an, iar cand ai gasit anul incepi verificarea pe luni.

ncs-dramon96

#3 Mesaj de ncs-dramon96 »

Am constatat diferenta chiar de la preluare(cam de 9000 ron), pe care am dus-o in spinare pana acum, alte diferente nu am...Deci ar trebui sa o iau din 2011 cu modificarea!?!

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Daca stii din ce perioada vine diferenta atunci de acolo trebuie sa incepi sa vezi de unde provine greseala, cel putin dupa parerea mea.
Sau ai putea face o inregistrare 6xxx=401.xxxxx (dar aici deja nu sunt sigur), doar ca in acest caz nu stiu daca ar fi deductibil acea cheltuiala.

Scrie răspuns