Formular Contract finantare pt printat la Reg de casa
-
Formular Contract finantare pt printat la Reg de casa
Saga Software, revin cu rugamintea, si cred ca multi colegi sunt in asentimentul meu, sa ne atasati, la Registrul de Casa (asa cum sunt atasate pt printat formularele de DP/Di), un formular pt Contract de finantare, deoarece incepand din luna Mai 2015 de cand nu mai putem incasa/plati fractionat sumele mai mari de 10000 lei facem contracte de maxim 10000 lei la fiecare finantare si ne ia timp iar uneori nu le facem imediat si uitam de ele.
Daca ar exista acest formular l-am printa odata cu DI si l-am da la semnat imediat, ceea ce ne-ar ajuta foarte mult!
Nu dorim decat un contract simplu, cu continutul minimal pe care trebuie sa-l contina un contract. Cine doreste sa aiba contracte cu diverse clauze mai complexe poate sa isi faca separat, asa cum facem si la Adeverinte daca dorim sa scriem mai multe informatii.
Am incercat sa atasez si un model care ar putea fi de ajutor dar nu am reusit. Ce ar trebui sa fac ca sa-l atasez?
Solicitarea are mai multi sustinatori pe grupurile de contabilitate de pe facebook cum sunt:
https://www.facebook.com/groups/4612239 ... tif_t=like
https://www.facebook.com/groups/account ... tif_t=like
Contractul atasat pe Dropbox: https://www.dropbox.com/s/7r30soa6cdgb9 ... l.doc?dl=0
Daca ar exista acest formular l-am printa odata cu DI si l-am da la semnat imediat, ceea ce ne-ar ajuta foarte mult!
Nu dorim decat un contract simplu, cu continutul minimal pe care trebuie sa-l contina un contract. Cine doreste sa aiba contracte cu diverse clauze mai complexe poate sa isi faca separat, asa cum facem si la Adeverinte daca dorim sa scriem mai multe informatii.
Am incercat sa atasez si un model care ar putea fi de ajutor dar nu am reusit. Ce ar trebui sa fac ca sa-l atasez?
Solicitarea are mai multi sustinatori pe grupurile de contabilitate de pe facebook cum sunt:
https://www.facebook.com/groups/4612239 ... tif_t=like
https://www.facebook.com/groups/account ... tif_t=like
Contractul atasat pe Dropbox: https://www.dropbox.com/s/7r30soa6cdgb9 ... l.doc?dl=0
Ultima oară modificat Joi Sep 03, 2015 5:41 pm de către mutulescuc, modificat de 3 ori în total.
Re: Formular Contract finantare pt printat la Reg de casa
O propunere foarte buna !!
O sustin ca ne-ar prinde tare bine cu atatea creditari de firma , de cand cu legea 70/2015.
O sustin ca ne-ar prinde tare bine cu atatea creditari de firma , de cand cu legea 70/2015.
Da!
Foarte buna propunerea.
Foarte buna propunerea.
Sustin aceasta propunerea. Ar fi foarte utile contractele.
Foarte buna idee.
Sustin propunerea.
Sustin propunerea.
Aprob si io ...pozitiv. 
(ramane de cazut de acord asupra pardalnicului ala de continut minimal)

(ramane de cazut de acord asupra pardalnicului ala de continut minimal)
Ar fi foarte util, cu un click am rezolva o problema spinoasa! 

- Administrator
Datele creditorului nu pot fi preluate automat ca nu avem de unde. Deci, practic, ar fi vorba de a genera un raport in care sa se preia automat datele firmei, ziua intocmirii si suma. E cam putin..
Puneti-ma si pe mine pe lista celor care sustin ideea.
Cred ca ar fi benefic sa avem o baza de date a creditorilor. Mai ales ca in cazul unora, debitorul (firma), datoreaza impozitul pe dobanzi. In acest caz anumite date de identificate trebuie preluate in D205.
Cred ca ar fi benefic sa avem o baza de date a creditorilor. Mai ales ca in cazul unora, debitorul (firma), datoreaza impozitul pe dobanzi. In acest caz anumite date de identificate trebuie preluate in D205.
-
De ce vi se pare putin daca creditorii sunt mereu aceeasi asociati iar Saga tine minte datele lor daca le introduci odata? Exact ca la Dp/Di!Administrator scrie:Datele creditorului nu pot fi preluate automat ca nu avem de unde. Deci, practic, ar fi vorba de a genera un raport in care sa se preia automat datele firmei, ziua intocmirii si suma. E cam putin..
- balteanuc692
Buna ideea, sustin si eu. Ca la Di/Dp
Sunt in asentimentrul Administratorului, dar....se poate gasi o formula.
Asa cum avem datele de la salariati (genereaza analitic la 542) de acolo putem importa datele necesare pentru creditor.
Adica inca o fereastra (sau o bifa care sa genereze o noua fereastra) care sa apara daca bifam unul dintre salariati (care ar fi si proprietarul firmei) sau daca nu sa existe posibilitatea bifarii pentru a aparea o noua fereastra numita CREDITORI diversi. Acolo se pot trece date exact ca la salariati.
Modelul de contract de creditare (exista un model de contract individual de munca standard, asa ar trebui sa existe si unul de creditare pentru ca nu cred ca proprietarul unei firme ar face o chestia din aceasta atat de stufoasa) sa se generereze intr-un PDF inteligent.
Este binevenita o astfel de propunere.
Deocamdata generez un astfel de contract dupa ce trec datele intr-un EXCEL (EXCEL pe care-l folosesc ca baza de date) si il leg de un document WORD folosind "mail megere"...merge
. Problema se pune la cei care nu sunt foarte prieteni cu PC-urile.
Nu veti crede dar daca Administratorul a intervenit se va face. Stiu eu chestia asta.
Multumimiri anticipate dlui Sorin NICA.
PS
Nu uitati ca mai avem de convins pe TomaC si SeptimiuV. Daca i-am convins pe cei doi Administratorul este convins deja 51,34%.

Asa cum avem datele de la salariati (genereaza analitic la 542) de acolo putem importa datele necesare pentru creditor.
Adica inca o fereastra (sau o bifa care sa genereze o noua fereastra) care sa apara daca bifam unul dintre salariati (care ar fi si proprietarul firmei) sau daca nu sa existe posibilitatea bifarii pentru a aparea o noua fereastra numita CREDITORI diversi. Acolo se pot trece date exact ca la salariati.
Modelul de contract de creditare (exista un model de contract individual de munca standard, asa ar trebui sa existe si unul de creditare pentru ca nu cred ca proprietarul unei firme ar face o chestia din aceasta atat de stufoasa) sa se generereze intr-un PDF inteligent.
Este binevenita o astfel de propunere.
Deocamdata generez un astfel de contract dupa ce trec datele intr-un EXCEL (EXCEL pe care-l folosesc ca baza de date) si il leg de un document WORD folosind "mail megere"...merge

Nu veti crede dar daca Administratorul a intervenit se va face. Stiu eu chestia asta.
Multumimiri anticipate dlui Sorin NICA.
PS
Nu uitati ca mai avem de convins pe TomaC si SeptimiuV. Daca i-am convins pe cei doi Administratorul este convins deja 51,34%.

Ultima oară modificat Joi Sep 17, 2015 2:54 pm de către paturcai, modificat 1 dată în total.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!