Am urmatoarea problema:
-am inregistrat venituri in avans care erau pentru luna urmatoare, dar din greseala intervalul de realizare a fost ales un an si nu o luna.
S-au inregistrat veniturile pentru o luna, dar cum pot sa proceda ca in luna septembrie sa trec totul pe venituri si sa nu-mi afecteze veniturile deja inregistrate si nici sa nu mai apara venituri dincolo de septembrie.
Nu stiu daca am m-am exprimat suficient de clar.
Deci:
-venituri in avans inregistrate 1200, durata aleasa 12 luni, durata corecta 1 luna.
s-au inregsitrat deja la venituri 2 luni respectiv 200 lei.
Vreau ca in luna septembrie sa trec pe venituri suma de 1000 lei (ramasa 1200-200), dar sa nu-mi ramana in venituri in avans in continuare.
Pot modifica in ecranul de venituri in avans la durata ramasa ( sa pun 1 luna) ?
Mulutmesc!
venituri in avans
Re: venituri in avans
Prin articole contabile. Puteți șterge înregistrarea din ecranul de cheltuieli/venituri în avans.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Asta ar insemna ca in luna septembrie (de exemplu) cand ar fi ultima luna in care sa trec la venituri -veniturile in avans sa inregistrez intreaga valoare in articole contabile si sa sterg nota facuta din venituri in avans?
Si apoi, in fiecare luna pana la implinirea celor 12 luni sa sterg nota facuta din venituri in avans sau nu am inteles bine?
Multumesc!
Si apoi, in fiecare luna pana la implinirea celor 12 luni sa sterg nota facuta din venituri in avans sau nu am inteles bine?
Multumesc!
Va rog, e ok cum am inteles?
Nu exista o alta cale de a modifica in ecranul venituri in avans astfel incat sa inchei transformarea in venituri in luna septembrie?
Multumesc din suflet pentru ajutor!
Nu exista o alta cale de a modifica in ecranul venituri in avans astfel incat sa inchei transformarea in venituri in luna septembrie?
Multumesc din suflet pentru ajutor!
Nu, nu e ok.
Înțeleg că doriți trecerea pe venituri a întregii sume înregistrate în 472. În cazul ăsta cu articol contabil în septembrie se poate face această trecere. Dacă se șterge din acel ecran linia cu înregistrarea respectivă la închidere de lună nu mai are ce notă să genereze dacă nu mai există.
Înțeleg că doriți trecerea pe venituri a întregii sume înregistrate în 472. În cazul ăsta cu articol contabil în septembrie se poate face această trecere. Dacă se șterge din acel ecran linia cu înregistrarea respectivă la închidere de lună nu mai are ce notă să genereze dacă nu mai există.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Cred ca am inteles:in septembrie in articole contabile trec pe venituri intreaga suma din 472 si apoi merg in ecranul de venituri in avans si sterg linia respectiva.
De data asta sper ca am inteles corect.
Multumesc mult TomaC!
De data asta sper ca am inteles corect.
Multumesc mult TomaC!