contabilitatea cantitativ valorica
contabilitatea cantitativ valorica
Buna. Am si eu o intrebare . In gestiunea cantitativ valorica nu intervine la marfuri si contul 378?
Re: contabilitatea cantitativ valorica
Intervine numai in situatia in care aveti un pret de vanzare prestabilit in Articole (acolo unde stau gramada toate bunurile de natura stocurilor si/sau stocabile).
Daca acolo treceti pretul de vanzare, iar la configurare societati bifati LA PRET DE VANZARE s-ar putea sa aveti ce va doriti

Daca acolo treceti pretul de vanzare, iar la configurare societati bifati LA PRET DE VANZARE s-ar putea sa aveti ce va doriti

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Este configurata societatea la pret de vanzare fara TVA, societatea nu este platitoare de TVA, si pretul este prestabilit.
Dar eu am facut o nota contabila manual introducand adaosul comercial. Dar asta inseamna ca la fiecare receptie sa tin cont de adaos, sa nu uit.
Dar eu am facut o nota contabila manual introducand adaosul comercial. Dar asta inseamna ca la fiecare receptie sa tin cont de adaos, sa nu uit.
-
Aveti sold la contul 378 in balanta ?
- fagarasa176
Nu prea este indicata gestiune cantitativ-valorica la pret de vanzare
Dupa cum spune si mesajul "Acest tip de evidenta este foarte complicat si nu aduce nici un beneficiu firmei"
Dupa cum spune si mesajul "Acest tip de evidenta este foarte complicat si nu aduce nici un beneficiu firmei"
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
costanc757 scrie:Aveti sold la contul 378 in balanta ?
Am sold la 378 deoarece am creat prin nota contabila. Altfel nu aveam.