Buna ziua!
As avea nevoie de ajutor in privinta datelor clientilor din program. Trebuie sa facturez la acelasi client, acelasi numar de tva, dar in denumire trebui sa ii apara numarul agentiei si de asemenea adresa difera de fiecare data. Eu am intrat si am modificat datele existente in ¨clienti¨ insa mi s-a schimbat si facturarea anterioara pt. alta agentie cu numele si adresa ultimei facturi. Cum as putea face sa imi ramana in program fiecare agentie, pt. ca acum imi apare ca am facturat toate transporturile catre o singura agentie.
Multumesc!
facturare pe acelasi nr. tva dar alta agentie
Re: facturare pe acelasi nr. tva dar alta agentie
Îi adaugi de mai multe ori.
Buna seara!
Am erori la D390 pt. faptul ca am introdus acelasi operator intracomunitar cu acelasi cod tva dar denumire diferita. De ex. am Transport 45, Transport 18, Transport 66, insa au acelasi cod tva. Cum pot face sa nu imi apara aceste erori, trebuie cumva sa modific manual in D390, sa totalizez sumele tuturor agentiilor?
Multumesc!
Am erori la D390 pt. faptul ca am introdus acelasi operator intracomunitar cu acelasi cod tva dar denumire diferita. De ex. am Transport 45, Transport 18, Transport 66, insa au acelasi cod tva. Cum pot face sa nu imi apara aceste erori, trebuie cumva sa modific manual in D390, sa totalizez sumele tuturor agentiilor?
Multumesc!
Da, pui în D390 aceiași denumire.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.