@vasilec857
Da este corect ce ai înțeles.
Clienti radiati la ONRC
Re: Clienti radiati la ONRC
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Deci, urmează vremuri faine, pentru că se va plăti scump pentru clienţii neîncasaţi, dacă se vor demara proceduri de dizolvare pentru că aceştia nu-şi depun situaţiile financiare anuale în termenul prevăzut, conform ultimelor modificări legislative în acest sens. :mrgreen:Vicios cercul ăsta în care se învârt contabilii...
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Buna ziua,
1. Am facturi emise de 3985 lei catre un client in functiune din 2005 si neincasate pana in prezent. Ele sunt prescrise si nu se vor incasa niciodata. Deocamdata nu le pot trece pe ct. 654 ca stau prost cu impozitul pe profit (cam mare)
.
Intrebare: se pot constitui provizioane pana cand le voi trece pe ct. 654? Cheltuiala cu provizionul poate fi deductibila?
2. Am facturi emise de 18200 lei catre un client radiat in urma dizolvarii.
Intrebare: se pot constitui provizioane pana cand le voi trece pe ct. 654? Cheltuiala cu provizionul poate fi deductibila?
E nevoie sa le trec intai in ct. 4118?
Multumesc
1. Am facturi emise de 3985 lei catre un client in functiune din 2005 si neincasate pana in prezent. Ele sunt prescrise si nu se vor incasa niciodata. Deocamdata nu le pot trece pe ct. 654 ca stau prost cu impozitul pe profit (cam mare)

2. Am facturi emise de 18200 lei catre un client radiat in urma dizolvarii.
E nevoie sa le trec intai in ct. 4118?
Multumesc