Buna seara,
Am si eu o problema, am o firma pe care vreau sa o dizolv, respectiv sa o radiez. Din pacate este declarata inactiva de catre fisc (am 2 declaratii 100 nedepuse), din cate stiu reactivarea societatii dureaza ceva timp. Stiti cumva daca pot sa cer reactivarea daca nu o reactivez (bineinteles ca depun declaratiile si platesc amenda la ele)?
Mentionez ca alte probleme nu are societatea. Nu are taxe neachitate, alte declaratii nedepuse, etc
VA multumesc,
Dizolvare firma declarata inactiva de catre fisc
-
Re: Dizolvare firma declarata inactiva de catre fisc
Societatea se poate dizolva/radia la ONRC fara nici o formalitate catre fisc.
Procedura este mai jos:
http://www.onrc.ro/index.php/ro/dizolva ... srl-si-gie
Procedura este mai jos:
http://www.onrc.ro/index.php/ro/dizolva ... srl-si-gie
Marian Apetre
-
Din cate stiu anaf poate sa depuna opozitie la dizolvare.
Oricine este lezat poate sa depuna, de aia se publica la MOf si se asteapta 30 de zile.
Marian Apetre
-
M-am lămurit astăzi la anaf. Se poate face dizolvarea și fără reactivare, dar dacă nu se reactivează societatea asociatul rămâne cu cazier fiscal timp de 1 an.
Deci soluția este urmatoarea: se depune dizolvarea la orc, apoi cu hotărârea de dizolvare se cere reactivarea societății la anaf, în cazul societăților în dizolvare reactivarea dereaza maxim 30 zile.
O seara frumoasă
Deci soluția este urmatoarea: se depune dizolvarea la orc, apoi cu hotărârea de dizolvare se cere reactivarea societății la anaf, în cazul societăților în dizolvare reactivarea dereaza maxim 30 zile.
O seara frumoasă
-
Si mulțumesc pentru răspuns