Nu prea am facturat din Saga dar vreo 4 facturi tot am facut anul asta(ultima acum 1 luna) si n-am avut probleme pana ieri. Am incercat tiparesc o factura si mi-au iesit informatiile de colo pana colo fara format, fara linii, fara nimic(atat daca listez cat si daca dau in PDF creator):, . Acum incerc si pe o versiune gratuita(la servici) mai veche(deci nu e de la ultima actualizare) la servici unde am SO diferit(Win7 fata de Win8.1 acasa) si Adobe diferit(10 in loc de XI Romanian acasa). Rezultatele sunt aceleasi. Eu cred ca m-am tampit si nu vad ceva de nu reusesc. Banuieste cineva care e buba?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am reusit oarecum cu sugestia cu bifa. Din ce observ facturile, NIR, bon consum si registru jurnal se tiparesc fara chenare exterioare. Alte documente le au: statele de salarii, balantele, registrul de casa si cel de banca. E normal?
tudosien scrie: facturile, NIR, bon consum si registru jurnal se tiparesc fara chenare exterioare. Alte documente le au: statele de salarii, balantele, registrul de casa si cel de banca. E normal?
S'a schimbat formatul facturilor
Restul asa se tipareau si inainte
Ultima oară modificat Lun Noi 09, 2015 8:25 am de către fagarasa176, modificat 1 dată în total.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
tudosien scrie:Am reusit oarecum cu sugestia cu bifa. Din ce observ facturile, NIR, bon consum si registru jurnal se tiparesc fara chenare exterioare. Alte documente le au: statele de salarii, balantele, registrul de casa si cel de banca. E normal?
Cum adica ai reusit "oarecum"?
Este ok cum arata rapoartele.