factura neinregistrata
factura neinregistrata
va rog o indrumare....cum sa procedez daca, dintr-o mica-mare eroare am omis sa inregistrez 2 facturi de achizitie marfa aferente lunii sept 2015...furnizorul mi le-a livrat cu intarziere si deja depusesem declaratiile. Sunt la imp/veniturile microintreprinderilor si TVA trimestrial.Multumesc frumos!
- fagarasa176
Re: factura neinregistrata
Le inregistrezi cu 01.10.2015 iar la data document pui data de pe factura
Ele se duc automat in D394 in septembrie la care o sa depuneti rectificativa.
Nu ai dat o informatie esentiala daca sunteti cu tva la incasare.
Daca sunteti cu tva la incasare in D300 se vor duce pe regularizari in luna in care le achitati.
Ele se duc automat in D394 in septembrie la care o sa depuneti rectificativa.
Nu ai dat o informatie esentiala daca sunteti cu tva la incasare.
Daca sunteti cu tva la incasare in D300 se vor duce pe regularizari in luna in care le achitati.
Nu are nici o legatura cu impozitul avand in vedere ac este o cheltuialaveresd scrie:Sunt la imp/veniturile microintreprinderilor
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
cu acesta nu are, dar daca eram la impozit pe profit banuiesc ca avea...multumesc mult de tot pentru raspuns, si da, sunt cu TVA la incasare. Asta inseamna ca trebuie sa refac D300?
- fagarasa176
Nu avea nici cu impozitul pe profit, deoarece d-vs inregistrati factura in octombrie si nu va afecteaza cheltuielile pe septembrie.
Nu refaceti nici D300, in momentul platii facturii suma se va duce in decont pe regularizari in luna platii
Nu refaceti nici D300, in momentul platii facturii suma se va duce in decont pe regularizari in luna platii
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!