nu reusesc sa fac invetarul
nu reusesc sa fac invetarul
operatii-inventar=aleg data invetarului,selectez grupa care doresc sa fie inventariata si introduc la stocul faptic nr.de produse.dupa validare cand caut in articole in dreptul stocului e altceva deobicei mai putin
- fagarasa176
Re: nu reusesc sa fac invetarul
Verificati ori pe fisa articol ori in in situatie stocuri.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
nu mai inteles
un ex. am avut 180kgcartofi in scriptic adica in saga iar faptic in magazin aveam 150.am intrat in operati-inventar am selectat data am dat un nume invetar legume am ales grupa de legume iar in coloana cu faptic am pus 150 dupa care am validat.iar in stoc imi aparuse 140.am gresit ceva?
un ex. am avut 180kgcartofi in scriptic adica in saga iar faptic in magazin aveam 150.am intrat in operati-inventar am selectat data am dat un nume invetar legume am ales grupa de legume iar in coloana cu faptic am pus 150 dupa care am validat.iar in stoc imi aparuse 140.am gresit ceva?
Toată cantitatea e în aceiași grupă sau gestiune?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
e din grupa fructe.dece daca pui in inventar o cantitate in articole in coloana stoc e alceva?cartofi au fost un exemplu,azi am patit si la paine dupa ce am facut inventar
- fagarasa176
Cristi se refera la faptul ca in momentul cand te uiti pe fisa articolului respectiv iti arat stocul de pe toate gestiunile daca nu filtrezi pe una anume.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
in loc sa fac invetaru la invetariere ,trebuie sa fac in operati speciale incarcari descarcari
era bine daca se conecta cineva care se pricepe ,cu team viver,poate nu ma exprim eu bine