as dorii sa instalez un saga nou

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
botui

as dorii sa instalez un saga nou

#1 Mesaj de botui »

as dori sa instalez un saga nou pt ca in cel actual am multe articole pe care nu le mai folosesc care au stoc mai vechi decand faceam receptii in saga si le vindeam doar pe casa de marcat.din 5000 de articole create folosesc jumate si nu pot avea o evidenta a stocului,el fiind de 5 miliarde scriptic si faptic fiind de 2miliarde.se poate sa copiez articolele de care am nevoie daca sar putea cu stoc cu tot ,daca nu nu,in alt saga?articolele de care am nevoie sunt puse pe grupe au cod de bare si ar fi o munca colosala sa le creez din nou.daca ar fi cineva care se pricepe so faca ,pote si online,as plati

fagarasa176

Re: as dorii sa instalez un saga nou

#2 Mesaj de fagarasa176 »

Virezi 1 leu in contu lu Septimiu si izi zice baiatu cum se face.. :wink:
PS: doriti doar importarea articolelor ??
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

botui

#3 Mesaj de botui »

doresc importul furnizorilor articolelor de care am nevoie daca se poate, cu grupa din care face parte si codul de bare.dupa care contabila sa poata sa introduca balanta.situatia furnizorilor din ultima luna si ce mai e nevoie daca mai e.in situatia in care e acum e dezastru nu pot face un inventar ca in iventar am pus de ex.painea cu stoc zero , pt.ca se terminase in magazin,iar in articole anumite paini sau dus pe minus,am intrat in operati speciale am dat incarcare cu diferenta de la minus sa ajunga stoc zero ,in articole era bine tot zero,dar in situatie stocuri era plusul pe care l-am introdus in operati speciale.nu inteleg de ce.varianta un nou saga.
daca te pricepi si vrei sa ma ajuti contra cost,lasa un nr de tel.sa te sun

ferenta

#4 Mesaj de ferenta »

FagarasA, se pare că ţie vrea să-ţi dea leu, nu lui SeptimiuV! :P
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

botui

#5 Mesaj de botui »

am crezut ca fagarasa e septimiu

fagarasa176

#6 Mesaj de fagarasa176 »

Creeati o societate noua.
Apoi mergeti la "preluare date contabile", alegeti luna de inceput a programului, in dreapta sus aveti butonul "Preluare automata", alegeti calea de import C:\SAGA C.3.0 sau D:\SAGA C.3.0, in lista de firme puneti bifa la firma respectiva, puneti bifa la "preiau inregistrarile introduse pana la zi".
Aceasta obtiune preia toate inregistrarile din luna de inceput a programului pana la zi.
Prin aceasta preluare automata se pria balanta, facturile de furnizori/clienti neincasate/neachitate, clienti, furnizori, articole
Acuma in meniul articole poti sterge articolele care au stoc zero

stoicat

#7 Mesaj de stoicat »

Va sfatuiesc ca preluarea intr-o baza de date noua, sa o faceti cu 01.01.2016.Am facut si eu preluarea cu 01.09, cu ani in urma si am avut probleme la declaratii si la bilant.
Documentarea o aveti in tutorialul de aici,..
https://www.youtube.com/watch?v=6l1eAnPjIQ8

botui

#8 Mesaj de botui »

cand te pricepi ti se pare usor ,as dori sa faca asta cineva care se pricepe.era bine sa ne auzim la un tel.
cel putin sa pregatim articolele pt la 2016.le importam pe toate cu stoc 0 ca eu sa le pot stege iar pe urma introducem inventaru 01.01.2016 sau in 31.12.2015

fagarasa176

#9 Mesaj de fagarasa176 »

Nu e nevoie sa te pricepi...puteti face probe pe o societatea de proba
Credeti ca noi ne'am nascut invatati? Nu....am facut si noi incercari pana ne'a iesit :wink:

Scrie răspuns