impozit micro
impozit micro
anul acesta se foloseste tot cursul valutar de 3.3846 pentru cei 65000 euro ?sunt la curent cu modificarile la codul fiscal pentru anul viitor , dar nu am gasit echivalentul in lei pentru 2016
Re: impozit micro
Doar pentru TVA se folosește acel curs. Plafonul de TVA este de 220,000 lei. E exprimat în lei de ceva timp, dar da e echivalentul în lei a 65000 EUR la cursul de la data aderării, rotunjit la 1000 lei.
La micro niciodată nu s-a folosit din 2013 încoace acel curs. Se folosește cursul la 31/12 a anului anterior.
La micro niciodată nu s-a folosit din 2013 încoace acel curs. Se folosește cursul la 31/12 a anului anterior.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Toată stima mea, dacă reuşeşti lucrul ăsta!isacm scrie:...sunt la curent cu modificarile la codul fiscal pentru anul viitor...

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Eu nu reușesc. M-am apucat să fac un conspect. Am ajuns la primele 80 de pagini și apoi am aflat că se modifică. Am așteptat să se modifice și am reluat analiza. Apoi am fost plecat și am avut treabă ca ulterior să constat că iarăși se modifică. Azi am văzut OUG 50/2015 și aștept să văd codul în formă consolidată să reiau analiza 

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- fagarasa176
Cristiiii...cand il termini sa mi-l dai si mie gata facut 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Daaa, te rugam sa pui mai multe indigouri, sa vezi ce se inghesuie lumea la conspect.
A aparul si Legea 358/31.12.2015 de aprobare a OUG 50/2015, bineinteles, cu modificari si completaritomac scrie:Azi am văzut OUG 50/2015 și aștept să văd codul în formă consolidată să reiau analiza