TVA 0 pe factura
-
TVA 0 pe factura
Buna ziua.Nu reusesc sa setez sa imi apara tva 0 pe factura.imi apare factura fara a fi mentionat tva-ul.Societatea nu este platitoare de tva, dar cred ca bine ar fi sa pot seta sa figureze si tva-ul pe factura.Ma poate ajuta cineva? multumesc
- fagarasa176
Re: TVA 0 pe factura
In factura la iesiri, la fiecare linie in coloana tva puneti zero
Nu uitati la configurare societati sa puneti bifa la neplatitor de tva
Nu uitati la configurare societati sa puneti bifa la neplatitor de tva
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Pentru MolnerV930
De ce sa iti apara completat coloana TVA daca nu esti platitor de TVA?
De exemplu, dupa parerea mea ii mai bine ca pentru neplatitori sa nu apara TVA in acea coloana, ci doar pentru platitori (dar regula se mentine pentru ambele in program).
De ce sa iti apara completat coloana TVA daca nu esti platitor de TVA?
De exemplu, dupa parerea mea ii mai bine ca pentru neplatitori sa nu apara TVA in acea coloana, ci doar pentru platitori (dar regula se mentine pentru ambele in program).
-
Multumesc pentru sfaturi.Este bifat si la setarea societatii ca neplatitor si in coloana de tva e pus 0 si cu aceste setari nu apare coloana de tva deloc in factura.Este ok factura in aceste conditii?Multumesc
Da. În versiunea 458 dacă firma e neplătitoare de TVA nu mai apare coloana, de fapt, antetul coloanei TVA, în factură.
Dar fie că apare și nu este completată fie că nu apare și, ca urmare, nu este completată, este în regulă.
Dar fie că apare și nu este completată fie că nu apare și, ca urmare, nu este completată, este în regulă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.