daca se poate.......
daca se poate.......
daca se poate ( nu stiu cum ) sa listez adeverinta din saga pe fiecare contract.Am la o sc un angajat cu mai multe contracte( din anul 2011 pina azi),si cind merge in somaj ii trebuie adeverinta pe fiecare contract.Am listat din saga dar nu vor sa o ia de buna pt ca imi da adeverinta pe toate contractele avute la firma.Se poate lista adev.pe fiecare contract?
Re: daca se poate.......
Dar din SAGA, eu nu ştiu să se poată lista adeverinţă pentru şomaj!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
- fagarasa176
Nu exista in SAGA asa ceva
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
tobosv790
Sa se duca la ITM.
Pentru AncaM
Adeverinta de vechime din pacate doar asa se poate tiparii, poate pe viitor sa va modifica ceva in acest sens.
Adeverinta de vechime din pacate doar asa se poate tiparii, poate pe viitor sa va modifica ceva in acest sens.
Dar ce ar trebui să se modifice?Că nu înţeleg!Dacă e adeverinţă de vechime a salariatului la acea societate, apoi nu trebuie să apară toată perioada lucrată, indiferent de câte ori a fost angajat acolo?
Adeverinta de vechime se elibereaza pentru fiecare contract in parte la incheierea acestuia si nu cumulezi pe adeverinta 2-4 contracte.
Daca a mai avut 3 contracte la tine si acum se incheie al patrulea ti se pare normal ca adeverinta in loc sa ii emiti pentru al patrulea contract sa emiti pentru toate patru?
Daca a mai avut 3 contracte la tine si acum se incheie al patrulea ti se pare normal ca adeverinta in loc sa ii emiti pentru al patrulea contract sa emiti pentru toate patru?
Da!Pentru că bănuiesc că de aceea i se spune adeverinţă de vechime!Că unele instituţii cer adeverinţe de tot felul, impuse după modelul lor, cum ar fi de exemplu la şomaj, anexa 11 (fosta anexă 26), asta e altceva, nu avem de ales momentan, decât să le completăm cu datele cerute de ei.Eu aşa văd problema!Adică actuala adeverinţă de vechime ţine loc de fosta carte de muncă!Sau o iau pe arătură? 
Exact, cum era cartea de munca. Si in cartea de munca aveai cate o inregistrare pentru fiecare contract de munca.
Din pacate indiferent ca ei au deja acces la foarte multe informatii tot cer diverse adeverinte si date.
Din pacate indiferent ca ei au deja acces la foarte multe informatii tot cer diverse adeverinte si date.
Mă omori cu zilebalazse scrie:Exact, cum era cartea de munca. Si in cartea de munca aveai cate o inregistrare pentru fiecare contract de munca.
Acum la fiecare cum ii place. Sincer mie mi se pare mai normal (este posibil sa gresesc) sa se emite cate o adeverinta separata pentru fiecare contract in parte, dar fiecare cu parerea lui.
are dreptate balase asta am vrut sa zic cite o adeverinta de vechime pe fiecare cim,daca se poate sa existe aceasta optiune de listare