Bună ziua,
Vă rog să-mi spuneți ce reglementează situația în care o firmă importă un produs sub o denumire și îl vinde sub o altă denumire. Cum este calificat această operațiune (transfer, producție, aviz...) și ce acte justificatoare trebuie întocmite?
Vanzare produs sub alt denumire
Re: Vanzare produs sub alt denumire
Păi depinde ce transformare are loc asupra acelui produs, de ajunge în situaţia să i se schimbe denumirea!Şi de acolo reiese şi documentul şi operaţiunea! 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Este vorba de un supliment alimentar. Conținutul rămâne același, numai cutia și eticheta diferă.
Nu am idee de ce i se schimbă denumirea!Deci dacă aş primi zahar vrac şi eu l-aş împacheta, apoi dacă îl vând l-aş numi zahar împachetat, sau mă rog, zahăr la cutie
, atunci o astfel de modificare a denumirii aş înţelege-o, dar dacă îl vând ca orez împachetat, sau orez la cutie, atunci nu mai înţeleg.Depinde ce anume se schimbă în denumirea produsului respectiv, dacă doar a fost pus în cutie.Zic şi eu...

Nu contează de ce. Întrebarea este dacă se poate face așa ceva? Ce reglementează dacă vând un produs cu altă denumire decât denumire din recepție după import?
Produsul este fabricat exclusiv pentru firmă, iar ei doresc să distribuie cu alt nume în altă piață. Se poate?
Nu ştiu!