factura omisa
factura omisa
Am primit cu intarziere o factura de la un furnizor emisa in 21.09.2015.Sunt cu TVA la incasare,lunar si impozit pe profit.Cum o introduc acum in decembrie? Trebuie sa refac D394 pe septembrie? Si in D 300 unde introduc Tva-ul aferent facturii? Multumesc.
Re: factura omisa
introduceti factura normal, cu data la zi. in dreapta sus aveti butonul >> apasati si completati <data document> reala.
partea de jos completati normal.
Programul va duce factura la regularizari. Nu e nevoie sa faceti nimic altceva dvs.
partea de jos completati normal.
Programul va duce factura la regularizari. Nu e nevoie sa faceti nimic altceva dvs.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Nici D394 la septembrie?
- fagarasa176
In momentul validarii, daca data document este o luna anterioara o sa primiti un mesaj de atentionare.
A'ti citit acel mesaj?
Daca sunteti cu tva la incasare, in D300 o sa se regasesca pe regularizari in luna in care faceti plata
A'ti citit acel mesaj?
Daca sunteti cu tva la incasare, in D300 o sa se regasesca pe regularizari in luna in care faceti plata
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!