salariati
salariati
Am urmatoarea problema;Incepand cu 01.12.2015 am modificat timpul de lucru pt. un angajat de la 2 la 4 ore/zi.Am intrat la salariati,registru evidenta salariati si am facut modificarea respectiva cu aceasta data.La statul salarii noiembrie imi apare acest salariat cu 4 ore desi doar din decembrie ar trebui sa apara.Noiembrie e cu 2 ore.Ce n-am facut bine?
-
Re: salariati
Ar fi trebuit sa faci statul de plata inainte de efectuarea modificarilor in Registrul de Evidenta salariati pentru ca la statele de plata nu tine cont de data la care s-a facut modificarea. Se preia salariul modificat si timpul de munca modificat
-
Am patit-o si eu si am sters modificarea de la Registrul de Evidenta salariati din Saga am facut statul de plata si am modificat din nou
Dar daca nu ai mai facut da prima data o salvare de baza si dupa aceea fa modificarile
Dar daca nu ai mai facut da prima data o salvare de baza si dupa aceea fa modificarile
... sau poti modifica DIRECT pe statul de plata (nu in fisiere salariati), coloana de norma si salariul de incadrare fiind editabile si in statul de plata.
https://adilupita.wordpress.com/