sporuri

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
filipc290

sporuri

#1 Mesaj de filipc290 »

Buna ziua. Cei de la ITM vor sa apara pe sta/fluturas, sporurile de weekwnd si cel de sarbatoare legala, dar exact sub aceasta denumire, nu doar ore suplimentare cum apare acum. Imi puteti spune daca exista vreo varianta de modificare in program sa apara asa. Am denumit sporurile in program, le calculeaza corect dar imi apar sub forma de denumire ore suplimentare. Multumesc

septimiuv

Re: sporuri

#2 Mesaj de septimiuv »

Nu este posibil.

ferenta

#3 Mesaj de ferenta »

Dar la mine apare pe fluturaş, înaintea semnăturii, exact aşa, spor de week-end şi alăturat apare suma.(Sau nu înţeleg eu despre ce se discută aici? :P )
Iar unde nu listăm fluturaşi, ci achităm pe baza statului de plată, anexăm listate din program, centralizator sporuri permanente şi situaţie sporuri permanente şi este ok.Nu au fost probleme la control.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Apar pentru că le-ați definit ca sporuri permanente. Cine a inițiat discuția nu le are ca sporuri permanente. Le are ca ore suplimentare sau alte venituri. Pretențiile celor de la ITM, din păcate, nu sunt susținute de nici o bază legală. Acel "fluturaș" practic nu este reglementat nicăieri, conținutul lui de asemenea nu e reglementat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ferenta

#5 Mesaj de ferenta »

Am înţeles, acuma.Mulţumesc mult TomaC.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Scrie răspuns