fise evaluare salariati

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
fusarue

fise evaluare salariati

#1 Mesaj de fusarue »

Buna ziua,

Ma ajuta cineva cu fise de evaluare salariati.

multumesc!

petrovicif952

Re: fise evaluare salariati

#2 Mesaj de petrovicif952 »

Fisa de evaluare salariati depinde de criteriile de evaluare din contractul de munca si din Regulamentul Intern.
Daca ne dai criteriile care le ai in contractele de munca poate te putem ajuta cu fise.

fusarue

#3 Mesaj de fusarue »

petrovicif952 scrie:Fisa de evaluare salariati depinde de criteriile de evaluare din contractul de munca si din Regulamentul Intern.
Daca ne dai criteriile care le ai in contractele de munca poate te putem ajuta cu fise.

Este vorba de salariat calificare mecanic utilaj Wola,

multumesc!

petrovicif952

#4 Mesaj de petrovicif952 »

Nu e relevant ce post ocupa.

In momentul in care il angajezi ii treci in contractul individual de munca la puctul F1 criteriile de evaluare.

In functie de aceste criterii il evaluezi - criteriile pot fi diferite de la un angajator la altul de aceea ti-am cerut criteriile trecute in contractul de munca al angajatului

butarif

#5 Mesaj de butarif »

Buna ziua,
ma ajuta si pe mine cineva cand trebuie facute fisele de evaluare?am angajati din noiembrie 2015.
multumesc

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

Potrivit Legii nr. 53/24.01.2003 – privind Codul Muncii – la sfarsitul fiecarui an trebuie realizata evaluarea performantelor profesionale ale salariatilor ce fac parte din efectivul de personal al angajatorului (SRL/SA/PFA, etc.).
Evaluarea se realizeaza pentru a urmari indeplinirea obiectivelor fixate prin contractul individual de munca sau prin fisa postului. Evaluarea anuala presupune intocmirea unor documente, respectiv a unor fise cu privire la evaluarea salariatilor, documente pe care trebuie sa isi puna semnatura si evaluatorul si persoana evaluata d.p.d.v. profesional.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

petrovicif952

#7 Mesaj de petrovicif952 »

Eu am trecut in regulamentul intern perioada de evaluare din 01.01. pana la 31.01. a anului urmator celui pentru care se face evaluarea

marianam80

#8 Mesaj de marianam80 »

buna ziua!
este pe undeva vreo sanctiune pentru neintocmirea fiselor de evaluare a salariatilor?

todaz

#9 Mesaj de todaz »

Eu pot sa trimit un Model daca imi scrieti o adresa de email, ca nu reusesc sa incarc aici.

marianam80

#10 Mesaj de marianam80 »

Am fise dar nu stiu daca e sanctionabil faptul ca nu le am intocmite...100 de angajati am si e un volum mare de lucru

Scrie răspuns