buna ziua,
la multi ani!
pana acm am lucrat pe alt program de contabilitate ,incepand cu 01.01.2016 am achizitionat saga.
va rog sa imi spuneti cum pot introduce inca doua conturi bancare lei si valuta pentru a fi evidentiate pe factura.
cum procedez cu introducerea datelor din balanta?
cum pot face sa am sigla soc. pe facturi?
va multumesc
instalare program
Re: instalare program
Bine ai venit pe forum!
Eu iti sugerez sa iti deschizi o firma nou denumite "test" in care sa testezi cateva inregistrari pentru a te obisnui cu programul.
1. Conturile le poti introduce in meniul "operatii" -> "iesiri" -> "tiparire" -> in partea stanga-mijloc ai spatiul unde poti trece conturile bancare. Daca vrei ca pe un formular sa ai numai contul de lei, iar pe alta contul de valuta poti configura separat fiecare formular, care il poti alege in parte de sus.
2. La "administrare" -> "configurare societati" -> ai butonul "preluare date contabile" unde introduci soldurile (pentru 401/4111 sa introduci in prima faza pe sintetic, iar dupa introducerea facturilor in sold la "intrari"/"intrari-valuta"/"iesiri"/"iesiri-valuta", sa introduci analitic la preluare, atat in lei cat si in valuta).
Atentie pentru un cont analitic sa folosesti o singura valuta.
3. La "operatii" -> "iesiri" -> "tiparire" -> fila "configurare formular" in partea de mijloc-sus pui bifa la "imagine", dupa care prin butonul "..." alegi imaginea dorita.
Eu iti sugerez sa iti deschizi o firma nou denumite "test" in care sa testezi cateva inregistrari pentru a te obisnui cu programul.
1. Conturile le poti introduce in meniul "operatii" -> "iesiri" -> "tiparire" -> in partea stanga-mijloc ai spatiul unde poti trece conturile bancare. Daca vrei ca pe un formular sa ai numai contul de lei, iar pe alta contul de valuta poti configura separat fiecare formular, care il poti alege in parte de sus.
2. La "administrare" -> "configurare societati" -> ai butonul "preluare date contabile" unde introduci soldurile (pentru 401/4111 sa introduci in prima faza pe sintetic, iar dupa introducerea facturilor in sold la "intrari"/"intrari-valuta"/"iesiri"/"iesiri-valuta", sa introduci analitic la preluare, atat in lei cat si in valuta).
Atentie pentru un cont analitic sa folosesti o singura valuta.
3. La "operatii" -> "iesiri" -> "tiparire" -> fila "configurare formular" in partea de mijloc-sus pui bifa la "imagine", dupa care prin butonul "..." alegi imaginea dorita.
-
buna ziua,
cum editez factura emisa de saga?
multumesc
cum editez factura emisa de saga?
multumesc
Adica? vrei scris mai mare? aranjata altfel? (nu prea aveti sanse). formularul e standard pt toti.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
buna ziua,
scuze.m-am exprimat gresit.am primit factura proforma am platit-o si am citi ca factura o pot edita utilizand datele date de saga
utilizator si parola.
si nu ma descurc acesta este motivul pt.care va solicit ajutorul
multumesc
scuze.m-am exprimat gresit.am primit factura proforma am platit-o si am citi ca factura o pot edita utilizand datele date de saga
utilizator si parola.
si nu ma descurc acesta este motivul pt.care va solicit ajutorul
multumesc
Nu e vorba de editare, ci de descarcare.
Foloseste numele de utilizator si parola pe site-ul Saga, in dreapta sus.
Factura o gasesti in partea de stanga jos a ecranului, dupa ce esti logat.
Foloseste numele de utilizator si parola pe site-ul Saga, in dreapta sus.
Factura o gasesti in partea de stanga jos a ecranului, dupa ce esti logat.