Buna ziua,
Am o situatie legata de o factura Orange: pe prima pagina a facturii apare un total factura nr telefon in valoare de 172.50 lei, iar pe pagina a doua a facturii langa codul de bare pe pozitia Factura curenta Orange apare o alta valoare 217.46 lei. Clientul plateste cea dea doua suma .Intrebarea mea este : cum este correct sa se inregistreze in contabilitate?
sold facturi orange
Re: sold facturi orange
de ce nu sunati la Orage sa va explice ce e cu cele 2 sume? 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Ce reprezinta diferenta dintre cele doua sume?
Pentru SuciuA95226
Tu inregistrezi ce este la "total factura", deoarece acea partea reprezinta factura curenta.
Langa cod de bara ai un sumar, din care rezulta ca nu ai platit la timp factura anteriora (dar care precis deja l-ai achitat) de aceea te informeaza ca de platit ai mai mult decat facturat, deoarece ai in sold o suma neachitata.
GradinaruV718
Diferenta este suma neachitata din factura/facturile anterioare.
Tu inregistrezi ce este la "total factura", deoarece acea partea reprezinta factura curenta.
Langa cod de bara ai un sumar, din care rezulta ca nu ai platit la timp factura anteriora (dar care precis deja l-ai achitat) de aceea te informeaza ca de platit ai mai mult decat facturat, deoarece ai in sold o suma neachitata.
GradinaruV718
Diferenta este suma neachitata din factura/facturile anterioare.
-
De asta am cerut informatii, pentru ca am presupus ca exista in sold o suma neachitata sau achitata dupa emiterea facturii
-
va multumesc.