ce facem cu vanzarea mixta?
ce facem cu vanzarea mixta?
nu sa gasit nici o solutie cu vanzarea mixta, numerar +ticete,la transferul de date din market in saga vanzarea unui bon daca e facuta si cu numerar si cu tichete vine sub forma mixta (cumulata),ce se poate face pt a veni separat numerar sa fie la numerar iar tichete la tichete?
Re: ce facem cu vanzarea mixta?
În marketline ai ales corect metodele de plată la configurare program?
eu zic ca da
Zici sau chiar ai ales corect?
avem 4 obtiuni la client implicit ,prima am pus vanzare mixta,a doua tichete de masa ,trei vanzare numerar,patru vanzare card
nu stie nimeni nimic

Ultima oară modificat Joi Ian 14, 2016 1:36 am de către ferenta, modificat 1 dată în total.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
am trimis email la saga si au confirmat ca vanzarea mixta nu se opereaza separat.Si-au cerut scuze pentru acest inconvenient
eu momentan dupa ce fac transferul de date din market in saga ,modific vanzarea mixta in tichete masa ,sterg din produsele aflate in plus pana la valoarea tichetelor de pe raportul z si le adaug la vanzare numerar.destul de nasol sa faci asta zilnic
Poate nu este cea mai buna idee, dar de ce nu introduci un client nou pe 4111 (vanzare magazin), iar in functie de incasare faci platile (5311, 5328, 5125 etc.)?
- Administrator
Bineinteles ca asta e solutia. Nu are cum sa ajunga o iesire platita prin doua conturi direct in SAGA, pe alt cont decat 4111.
Si cum s-a intamplat hroniadev122? Cand ai trimis mail? Ca nu inteleg de ce ne-om fi cerut scuze?
)
Si cum s-a intamplat hroniadev122? Cand ai trimis mail? Ca nu inteleg de ce ne-om fi cerut scuze?