societate dubla in saga

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
halastauanc

societate dubla in saga

#1 Mesaj de halastauanc »

doresc sa repreiau o societate in program cu 01.01.2016, pe care o mai am . pot sa las exact aceeasi denumire si date , fara nici un punct in plus sau in minus? nu se incurca nimic cu cea veche , avand exact aceleasi date de configurare? sau cum se procedeaza in acest caz?

herganiec

Re: societate dubla in saga

#2 Mesaj de herganiec »

Poti crea inca o data firma cu aceleasi date de identificare si restaurezi arhiva primita chiar aci.
daca vrei sa
o inlocuiesti pe cea care o ai deja in calculator, intri pe firma rerspectiva, la administrare , intretinere BD, Restaurare si alegi arhiva de pe CD sau stik si gata.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

halastauanc

#3 Mesaj de halastauanc »

nu vreau sa restaurez arhiva, o preiau de la 01.01.2016, doar cu soldurile din balanta dec.2015 ,ca si cand nu am mai avut-o.

halastauanc

#4 Mesaj de halastauanc »

Deci, daca creez societatea din nou cu acelasi nume, si date identice , fara sa vreau sa restaurez sau sa import ceva, doar sa preiau soldurile din balanta din decembrie , trebuie sa- i pun ceva diferit in denumire macar ( de ex: S.C. MURA S.R.L -2)ca sa nu le incurce programul sau sa ma anunte ca aceeasi firma a mai fost introdusa odata, sau e suficient numarul ei de inregistrare in saga 0003 ?
doresc sa lucrez de acum cu firma nou creata .

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Nu trebuie sa pui nimic in plus. Important este sa nu te incurci tu.
Totusi cand nu mai vrei sa lucrezi cu baza de date vechi eu iti sugerez sa ii modifici denumirea ca sa nu te incurci.

halastauanc

#6 Mesaj de halastauanc »

Multumesc!

Scrie răspuns