Buna ziua,
am urmatoarea problema caruia nu ii dau de cap.
In luna decembrie s-au dat niste prime. Am facut acest lucru in saga cautand pe forum, in stat de salarii, pe fiecare angajat in parte am intrat pe detalii si am completat la "depasire de plan - net" suma corespunzatoare primei incasate. In statul de plata la luna decembrie imi apar urmatoarele informatii
- salariul de baza (incadrare)
- alte drepturi
- venitul brut realizat (salariu de baza + alte drepturi).
Problema mea sunt contributiile care sunt calculate eronat, mai precis sanatate, impozit.
Ce e de facut ca nu mai inteleg, mai ales ca dupa calculele mele problema pare sa fi aparut din luna noiembrie.
Daca intru pe simulatorul de salariu si trec brutul realizat (incadrare+alte drepturi) nu mai imi da nici netul.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc
Contributii decembrie - stat salarii
- fagarasa176
Re: Contributii decembrie - stat salarii
Le treci pe alte venituri
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Cum adică sunt calculate eronat?
Țineți seama că la depășiri de plan net se trec sumele nete, iar brutul e influențat cu o sumă mai mare nu cu suma respectivă.
Țineți seama că la depășiri de plan net se trec sumele nete, iar brutul e influențat cu o sumă mai mare nu cu suma respectivă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna seara,
Mulțumesc pentru răspunsuri. S-a dovedit a nu fi nici o greșeala din fericire. Modificarea vine din majorarea salariului mediu in 2016.
Mulțumesc pentru răspunsuri. S-a dovedit a nu fi nici o greșeala din fericire. Modificarea vine din majorarea salariului mediu in 2016.
Ce treaba are majorarea salariului mediu din 2016 cu statul de plata din decembrie 2015? 

Sper ca acum am reusit sa fiu mai explicita in problema avuta si cum s-a rezolvat. Oricum, va mulțumesc ca ma ajutați de fiecare data cind pun cite o întrebare

Seara buna
Ce înseamnă domne să nu știi legislație.