Casa de pariuri
-
Casa de pariuri
Mi-a propus cineva, un cunoscut al unui client, sa-i tin contabilitatea ca isi deschide casa de pariuri. Nu prea stiu "cu ce se mananca". Daca are cineva vreun colaborator "de genul..." il rog frumos sa-mi dea si mie ceva informatii.. O monografie minima.... Multumesc frumos!
-
Re: Casa de pariuri
Va rog frumos daca stie cineva... Un link, ceva... Stiu ca e un domeniu sensibil....
-
E multa lume pe forum. Raspunsurile sunt alerte. Incerc si eu sa ajut atat cat pot. Poate ma ajuta si pe mine cineva.
-
Poate ma ajuta Dl.Toma Cristian. Multumesc frumos! 

-
Cred ca o sa-i spun celui care m-a solicitat ca NU-L pot ajuta. Sau poate ca.... e un domeniu asa de restrictiv, o NISA de piata, in care se pot face bani frumosi. Oricum voi reflecta. Daca vrea cineva sa colaboram pentru acest obiectiv...astept mesaj pe casuta postala...
PS: Ma rog, nu stiu unde e inscris e-mail-ul meu. Dar e bine ca nu este afisat "pe toate gardurile". Cred ca daca apasati"PM" se rezolva sau rezolva Dl.Administrator care are grija ca acest forum sa fie civilizat si...discret. Respecte...
PS: Ma rog, nu stiu unde e inscris e-mail-ul meu. Dar e bine ca nu este afisat "pe toate gardurile". Cred ca daca apasati"PM" se rezolva sau rezolva Dl.Administrator care are grija ca acest forum sa fie civilizat si...discret. Respecte...
Nu am un astfel de caz. Nu am cum să vă ajut decât documentându-mă pentru așa ceva și, sincer, nu prea am timp acum. Stau foarte prost cu timpul în perioada asta din mai multe motive profesionale și personale.
Ca idee însă banii încasați sunt venituri.
Premiile sunt cheltuieli. Dar premiile se impozitează conform codului fiscal în anumite condiții, caz în care există obligația de a reține impozit ce s-a declara prin D100 a lunii în care se face plata premiilor. De asemenea la finele anului se depune 205 cu beneficiarii premiilor așa că trebuie să aveți foarte clară evidența acestora.
În rest sunt doar formalitățile de licențiere și plata licențelor. Nu sunt probleme chiar atât de mari legate de contabilitate în sine.
Ca idee însă banii încasați sunt venituri.
Premiile sunt cheltuieli. Dar premiile se impozitează conform codului fiscal în anumite condiții, caz în care există obligația de a reține impozit ce s-a declara prin D100 a lunii în care se face plata premiilor. De asemenea la finele anului se depune 205 cu beneficiarii premiilor așa că trebuie să aveți foarte clară evidența acestora.
În rest sunt doar formalitățile de licențiere și plata licențelor. Nu sunt probleme chiar atât de mari legate de contabilitate în sine.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc frumos!