bon combustibil cu RO se trec in D394?
bon combustibil cu RO se trec in D394?
Buna ziua
Se mai introduc bonurile de combustibil care au cui mentionat in D394?
Se mai introduc bonurile de combustibil care au cui mentionat in D394?
- fagarasa176
Re: bon combustibil cu RO se trec in D394?
S'a amanat declararea pana la 31.12.2016 prin OPANAF 4019/2014
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc frumos
Pentru FagarasA176
Desi s-a amanat prin OPANAF 4019/2014, prin Ordinul 3769/23.12.2015 se pare ca se va introduce pentru 2016.
Vezi aici (adica s-a finalizat proiectul mentionat de TomaC aici: http://www.sagasoftware.ro/?p=1542):
http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/174685
Desi s-a amanat prin OPANAF 4019/2014, prin Ordinul 3769/23.12.2015 se pare ca se va introduce pentru 2016.
Vezi aici (adica s-a finalizat proiectul mentionat de TomaC aici: http://www.sagasoftware.ro/?p=1542):
http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/174685
- fagarasa176
Corect @b .... traim si vedem 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
la mine tot timpu s-au preluat in d394 bonurile de motorina. sa inteleg nu am facut bine?
acum din ianuarie introduceti bonurile de motorina ca factura simplificata? am vazut ca a aparut termenu asta

acum din ianuarie introduceti bonurile de motorina ca factura simplificata? am vazut ca a aparut termenu asta
Trebuiau introduce cu B la tip si nu mai apareau.
Daca ai cui-ul pe ele le introduci cu C, daca nu cu B.
-
da asa am preluat situatia asa mi s-a cerut sa merg in continuare. toate au c.u.i pe ele.cernatv scrie:Trebuiau introduce cu B la tip si nu mai apareau.
multumesc
pe undeva mi se pare normal sa fie in d394 daca contin ro-ul firmei tale si daca furnizorul este platitor de tva nu?
Buna ziua. Sa inteleg ca pana la urma trecem bonurile de motorina la tip C si apar in D394? Multumesc.
Dacă au cui pe ele, da.
Da, toate bonurile de motorina care intra in firma sunt cu CIF. Deci le bifez C. Multumesc frumos pt. raspuns.
Bonurile inca nu apar/trebuie sa apara in D.394, deoarece noul format se va utiliza doar din 01.04.2016, adica cei care sunt lunar vor depune pentru ianuarie si februarie D.394 dupa formatul vechi fara bonuri, iar in aprilie vor depune pentru martie, si vor redepune pentru ianuarie-februarie, iar cei care sunt la trimestru vor depune doupa noul format.
Si totusi cum introducem in luna ianuarie 2016 de ex.la intrari la o SC care are obligatia raportarii trimestriale a D 394??
Dar la o SC care are obligatia raportarii lunare a D 394??
Eu nu mai inteleg nimic.
Dar la o SC care are obligatia raportarii lunare a D 394??
Eu nu mai inteleg nimic.
Eu am mentionat doar de D.394 si nu de inregistrare.
Daca pe bon exista tiparit CIF-ul cientului atunci il inregistrezi cu "C" (fiind factura simplificata), daca pe bon NU exista tiparit CIF-ul cientului atunci il inregistrezi cu "B".
Acest lucru a fost mentionat si in actualizarea programului vers.461.
Daca pe bon exista tiparit CIF-ul cientului atunci il inregistrezi cu "C" (fiind factura simplificata), daca pe bon NU exista tiparit CIF-ul cientului atunci il inregistrezi cu "B".
Acest lucru a fost mentionat si in actualizarea programului vers.461.
Multumesc de raspuns.
Dar atunci sa operam prin intrari orice bon primit(daca nu are la baza o factura) , de ex.bon de la taxi si sa punem"B" ?
Dar atunci sa operam prin intrari orice bon primit(daca nu are la baza o factura) , de ex.bon de la taxi si sa punem"B" ?