SAGA PS - RJIP
-
SAGA PS - RJIP
Buna seara , Sper sa ma ajute cineva cu urmatoarea problema pe care am intalnit-o . Aplicatia PS este folosita pentru evidenta contabila a unei intreprinderi individuala platitoare TVA . Pina acum 6 luni ( pe o versiune anterioara 3.0.250 ) in RJIP erau evidentiate sumele fara TVA ( asa cum cred ca este corect ) atat la incasari cat si plati . Odata cu instalarea versiunii P.S.3.0.250 , in RJIP sumele sunt trecute cu TVA inclus . Nu stiu ce ar tb sa fac sa revin la vechea situatie . Daca cineva a mai intalnit situatia aceasta , rog un raspuns . Multumesc
Re: SAGA PS - RJIP
Să vorbești cu cei de la Finanțe să abroge Ordinul 170. Se aplică de la 01.03.2015.
Re: SAGA PS - RJIP
Nu trebuie să faceți nimic. Citiți OMFP 170/2015. Ceea ce face programul face corect. Pe primele două luni ale anului se aplică OMFP 1044/2004 conform căreia sumele se înscriu în RJIP fără TVA și fără a se evidenția în el anumite sume, iar conform OMFP 170/2015 nu se mai face așa: sume se înscriu la valoarea integrală și se înscriu în RJIP și alte tipuri de sume.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.