Cumul de functii la acelasi angajator
Re: Cumul de functii la acelasi angajator
Nu există conflict. E contract de muncă de sine stătător.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc.
-
Si eu multumesc!! 

Buna ziua , pt cumul de functii am incercat sa fac un cim nou in revisal si imi spune CNP deja existent , deja exista un CIM cu jumatate de norma - contabil si doream sa fac un CIM pt 10 h/luna pt director de vanzari dar nu ma lasa , stie cineva cum as putea sa inregistrez in revisal
Te lasă, treci peste mesaj.
am incercat ii dau ok si tot dispare , iar in momentul in care ii dau click pe continuare iar apare
salariatul fiind deja in baza de date cred ca ar trebuie sa merg pe contracte si sa inregistrez un contract nou pe salariatul respectiv , dar la generare se vor vedea ambele contracte?
Buna seara!
Si pe mine ma intereseaza subiectul cu cumul de functii (acelas CNP angajat cu doua functii), ce ati mai rezolvat?!
Si pe mine ma intereseaza subiectul cu cumul de functii (acelas CNP angajat cu doua functii), ce ati mai rezolvat?!
Introduci inca un contract.
-
La final de an, mesajul saga este ca angajatul cu 4 ore pe luna trebuie sa isi ia 1 zi de CO 
Insa nu stiu cum introduc acest CO in statul de plata, trec cumva toate cele 4 ore in stat la rubrica '' ore concediu odihna''?
Multumesc!

Insa nu stiu cum introduc acest CO in statul de plata, trec cumva toate cele 4 ore in stat la rubrica '' ore concediu odihna''?
Multumesc!
Da.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-