gestiuni
-
gestiuni
buna ziua,am preluat o firma cu 5 puncte de lucru,5 magazine dintre care 2 sunt alimentare,am configurat 5 gestiuni(GV) in ideea de a tine cat de cat sub control stocului de marfa,soldul din rapoartele de gestiune se bifeaza cu inventarele pe magazine,ce vreau eu de fapt......la cele alimentare evident intra marfa pe aceeasi factura cu 9 si 20%....marfa care vreau sa-mi ramana pe acelasi punt de lucru nu sa o mut dupa cum cere programul pe gestiunea cu 9% si gestiunea 20%.......lasand asa ma atentioneaza la validat si la intrari si la iesiri..........exista vreo solutie??
Re: gestiuni
Nu se poate, nu vei avea corectă descărcarea de gestiune dacă nu ai gestiuni separate pentru 9 și 20.
-
asta stiu,am vazut.....vroiam sa stiu daca se poate creea un fel de 371.1.1 dar sa se vada in 371.1 ceva de genul....in concluzie NU....din cate observ...pai si atunci cum as putea tine gestiunile(marfa din magazine)dupa facturi pe global valoric???primesc notele de receptie gata facute!trebuie sa fac raportul de gestiiune zilnic manual?????
Poți avea subgestiuni la gestiune.
Spre exemplu, pentru gestiunea 1 vor exista conturile 371.1.1 și 371.1.2.
Spre exemplu, pentru gestiunea 1 vor exista conturile 371.1.1 și 371.1.2.