amortizare
-
amortizare
buna ziua,am preluat balanta de la o firma si are 3 masini 1 autoturism si 2 microbuze, 1 achiz in 2005 valoare 55325 ,1 microbuz val 76665 in 2005 si unul in 2009 val 75659 iar la amortizare am doar 65450.......cum le aduc la realitate???la constructii acceasi problema....o cladire ce functioneaza ca magazin universal valoare 169886 iar amortizare 1220.....cum rezolv????
Re: amortizare
cum arata la imobilizari ? ce valori sunt pe fiecare in parte?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
constructii si masini pe debit iar amortiz pe credit!
Nu în balanță, în meniul de Imobilizări.
Pentru UngureanuA
HerganieC intreba de registrul imobilizarilor si nu de soldul conturilor.
CernatV a fost mai iute.
HerganieC intreba de registrul imobilizarilor si nu de soldul conturilor.
CernatV a fost mai iute.

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Da.....nu m-am mai chinuit sa fac "bold-uri".
@UngureanuA
Ai preluat balanța pe hârtie sau baza de date Saga?

@UngureanuA
Ai preluat balanța pe hârtie sau baza de date Saga?
-
balanta pe hartie si stiva de acte,nu are deloc registru de imobilizari....nici pe hartie nici program...!
Inregistreaza mijloacele fixe in ecranul de Imobilizari si vezi sumele la amortizare calculate de SAGA in Registul mijloacelor fixe.
Da o verificare date>verificare imobilizari din Administrare>Intretinere BD. Vezi care sunt diferentele si regleaza-le prin articole contabile. Sa ai grija si de amortizarea nedeductibila la autoturism, daca e cazul.
Da o verificare date>verificare imobilizari din Administrare>Intretinere BD. Vezi care sunt diferentele si regleaza-le prin articole contabile. Sa ai grija si de amortizarea nedeductibila la autoturism, daca e cazul.
-
pai asta am facut......vroiam sa stiu cum fac inregistrarile......
6811=281x prin articole contabile.
-
atat???nu fac nimic prin 1174?????
Daca diferentele sunt foarte mari, da. Si faci rectificative la D101, daca a fost cu imp.pe profit.
-
ok,asta vroiam de fapt de la inceput.....multumesc......diferentele sunt cam mari !!!!