La societăți poate se poate discuta despre sume retrase sau luate ca avans și nejustificate.
Dar aici e vorba de II, unde toate sumele se amestecă și se face o mare varză. Interesul personal e același cu interesul II-ului și invers.
Eu zic că bine face Balasze (și corect) că nu mai înregistrează sumele retrase din bancă prin "registrul de casă".
Drept este ca la noi sumele se amesteca!
Am citit mai devreme despre sumele retrase din bancă care se inregistreaza automat prin registrul de casă. La PS nu se face automat retragere banca->intrare casa. Asa este normal, nu?
Va multumesc pt timpul dvs si disponibilitatea de a ma ajuta! Va doresc o zi buna!
La partidă simplă nici măcar nu există registrul de casă reglementat obligatoriu. Vezi Ordinul 170. Ceea ce ce se operează în Saga prin "registrul de casă" e pentru a putea stinge furnizorii și clienții, nu neapărat pentru a fi listat și arhivat. Poate să fie denumit pur și simplu formular de introducere plăți/încasări, sau oricum altfel.
Sincer, nici eu! Ea opera si cei 10 lei comisionul lunar de administrare cont (de anul trecut s-a scos la ING daca faci 10 plati cu cardul/lunar) tot pe 006. De aceea nu-mi venea sa cred si imi pare rau ca atata timp nu am verificat:( Asta este! Cel putin am aflat acum!