Ajutor decont tva d112 si decont factur
Ajutor decont tva d112 si decont factur
Am schizionat anul acesta programul am introdus in saga toata luna ian va rog ajutatima contabila nu ma ajuta si trebuie sa declar tva salariile deci cred ca declaratia 394, 112 ,tva multumesc mult
Re: Ajutor decont tva d112 si decont factur
În primul rând vezi aici cu actualizarea: http://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?f=6&t=34112
Cum ești în vectorul fiscal: trimestrial sau lunar?
De ce nu te ajută contabila, că de asta-i angajat-o, nu?
Cum ești în vectorul fiscal: trimestrial sau lunar?
De ce nu te ajută contabila, că de asta-i angajat-o, nu?
Da dar am schimbat programul de conta si zice ca nu mai are timp sa vina desi am intrebato daca poate sa ma ajute.Eu trebuie sa depun declaratiile pana in 25 depun tva lunar. Si daca tot sunteti draguti sa-mi spuneti ce sa declar si cum spunetimi de ce nu apare tva-ul de pe monetare in jurnale ce trebuie sa fac.Eu bag toate actele fac salarii revisal bifez tva dar d na nu prea mai vrea sa ma ajute .Ce sa fac acum?
Am actualizare ultima466
Deci ce trebuie sa fac sa apara tva aferent monetarelor 707 in jurnalul de vanzari ca sa pot bifa tva-ul maine
Monetarele trebuie introduse prin meniul Ieșiri. Bănuiesc că sunt introduse direct prin Casă, de asta nu sunt în jurnalul de vânzări. Trebuie să refaci. Citește Help-ul.
Sunt multe de spus, sunt și declarații care se referă la 2015. Ști dacă au fost depuse?
Acum, pentru ian.2016:
-D112 din meniul Operații>State de plată>Generare D112. Cred că știai, dacă spui că faci salariile.
-D394 și D300 cred că ai văzut de unde se generează, din moment ce ai remarcat că în jurnalul de vânzări nu ai tva-ul de monetare (apropo, de ce le mai faci, poți opera vânzările după raportul Z scos din casa de marcat)
-D390 e tot pe acolo, dacă ai avut achiziții intracomunitare
-poate trebuie și D100. Dacă ai numai comerț și nu ai de declarat impozit pe dividende, cred că nu e cazul.
Asta-i așa, minimum ce se poate face numai din "vorbit" pe forum. Ia legătura cu un contabil.
Sunt multe de spus, sunt și declarații care se referă la 2015. Ști dacă au fost depuse?
Acum, pentru ian.2016:
-D112 din meniul Operații>State de plată>Generare D112. Cred că știai, dacă spui că faci salariile.
-D394 și D300 cred că ai văzut de unde se generează, din moment ce ai remarcat că în jurnalul de vânzări nu ai tva-ul de monetare (apropo, de ce le mai faci, poți opera vânzările după raportul Z scos din casa de marcat)
-D390 e tot pe acolo, dacă ai avut achiziții intracomunitare
-poate trebuie și D100. Dacă ai numai comerț și nu ai de declarat impozit pe dividende, cred că nu e cazul.
Asta-i așa, minimum ce se poate face numai din "vorbit" pe forum. Ia legătura cu un contabil.
Iti multumesc mult declaratiile aferente 2015 au fost depuse suntem firma producatoare de tamplarie pvc dar vand nu numai cu factura ci si cu casa de marcat pentru cei care nu vor montaj si pentru revanzarea de jaluzele.
Casele de marcat nu sunt legate la soft
Modifică înregistrarea monetarelor. Ai grijă să le faci și încasate după ce le operezi in Ieșiri, sau fă un partener Persone fizice și îi asignezi contul 5311 în loc de 4111.xxx și se vor duce automat și în Registru de casă. Bănuiesc că te descurci cu descărcarea gestiunii corecte când o să operezi monetarele, având în vedere că operezi facturile de vânzare.
Nu uita să opereze, la Ieșiri, coloana informații suplimentare din partea de sus, numărul de bonuri fiscale emise în fiecare zi. Te va ajuta după 01 aprilie (pe tine sau pe cine va prelua sarcina întocmirii D394)
Nu uita să opereze, la Ieșiri, coloana informații suplimentare din partea de sus, numărul de bonuri fiscale emise în fiecare zi. Te va ajuta după 01 aprilie (pe tine sau pe cine va prelua sarcina întocmirii D394)
Sper ca ma descurc daca nu voi mai pune intrebari maine cand ajung in fata calculatorului oricum multumesc nu credeam ca pe acest forum gasesc oameni draguti care vor sa te ajute
Ba o fi uimit că mâine, când vor fi mai mulți activi, o să se completeze și scurtele mele informații.
Va doresc o seara placuta
De obicei suntem moracanosi si trimitem lumea la plimbare, dar acum ai avut noroc.visani512 scrie:nu credeam ca pe acest forum gasesc oameni draguti care vor sa te ajute

Doar glumesc.
Aici incercam sa ne ajutam pe cat posibil.