Amanunt
Re: Amanunt
Vezi la Fisiere>Gestiuni cum este configurată acolo gestiunea unde ai jaluzelele. Dacă e cantitativ-valorică vezi în situația stocurilor să ai stoc pe această gestiune.
Am facut o gestiune global valorica cont analitic 371.1, 378.1,4428.M1,607.1,707.1 nu e bine ce gresesc?
Pune numai 4428.1.
La intrări lucrează pe Nedefinit și la cont 371.1 La Ieșiri să ai 707.1.
La intrări lucrează pe Nedefinit și la cont 371.1 La Ieșiri să ai 707.1.
- fagarasa176
Pune 707.1
De fapt trebuie 4428.M.1 pentru ca 4428.M sa joace rol de sinteticcernatv scrie:Pune numai 4428.1.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Deci in factura jos sa pun nedefinit si la cont in dreapta sa pun 707.1 ?
Am transferat productia din depozit in magazin dar nu mi se vede in raportul de gestiune ce nu fac bine? Monetarele apar dar productia nu .multumesc
O să se vadă la închiderea stocurilor. Mergi la Închidere lună și dăi validare. Uită-te în Raport, pe urmă devalidează, să poți lucre în continuare.
- fagarasa176
Mama lor de diacriticecernatv scrie: să poți lucre în continuare.

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Șșșșșșșșșșș, să nu vadă ferenta.
băi nene, m-ați înnebunit azi.
@visani512
Are legătură subiectul ăsta cu salariile ca eu cu pilotatul de supersonice.
Acordați puțină atenție modului de postare pe forum vă rog.
@visani512
Are legătură subiectul ăsta cu salariile ca eu cu pilotatul de supersonice.
Acordați puțină atenție modului de postare pe forum vă rog.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Este vreo problema daca pun intrebari pe acest forum nu stiu de unde sa creez alt subiect. Intrumati-ma nimeni nu este se naste invatat. Aseara chiar am laudat site -ul si astazi fiind a3-zi cand scriu sunt criticata. Multumesc
Cred că nu înțelegeți: nu vă critică nimeni că puneți întrebări. Eu nu asta v-am reproșat. Nu sunteți nici prima și nici ultima căreia i-am atras atenția legat de asta.
Dar postarea în secțiunea corectă presupune să deschideți o secțiune: Diverse, Salarii, Legislație, etc. secțiune în care întrebarea dvs s-ar potrivi cel mai bine și acolo să adăugați subiectul.
Dvs ați intrat în secțiunea "Salarii" și ați început să întrebați de orice altceva decât despre salarii.
E vorba de o oarecare rânduială, de o minimă decență de a respecta niște reguli minimale de postare.
Adică:
- postați în secțiunea corectă
- nu postați același mesaj în secțiuni diferite sperând că postarea multiplă aduce răspuns mai rapid - o astfel de abordare dimpotrivă duce la aglomerarea forumului
- nu postați mesaje scrise integral cu majuscule
- nu folosiți butonul de citare când aveți la îndemână butonul de răspuns
Dar dumnevoastră țineți-o pe mai departe pe aia cu critica. Și cu aia că e o problemă că postați aici. pentru că, logic, eu asta am spus, nu?
Dar postarea în secțiunea corectă presupune să deschideți o secțiune: Diverse, Salarii, Legislație, etc. secțiune în care întrebarea dvs s-ar potrivi cel mai bine și acolo să adăugați subiectul.
Dvs ați intrat în secțiunea "Salarii" și ați început să întrebați de orice altceva decât despre salarii.
E vorba de o oarecare rânduială, de o minimă decență de a respecta niște reguli minimale de postare.
Adică:
- postați în secțiunea corectă
- nu postați același mesaj în secțiuni diferite sperând că postarea multiplă aduce răspuns mai rapid - o astfel de abordare dimpotrivă duce la aglomerarea forumului
- nu postați mesaje scrise integral cu majuscule
- nu folosiți butonul de citare când aveți la îndemână butonul de răspuns
Dar dumnevoastră țineți-o pe mai departe pe aia cu critica. Și cu aia că e o problemă că postați aici. pentru că, logic, eu asta am spus, nu?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.