bon combustibil cu RO se trec in D394?
Re: bon combustibil cu RO se trec in D394?
Un bon de taxi nu neaparat l-as introduce la intrari, oricum cele cu "B" nu se vor declara la achizitii.
Buna ziua. eu tot nu inteleg ce trebuie sa fac din ianuarie 2016 cu bonurile de motorina. Le introduc la tip C si apar in D394 sau le introduc tot pe B si nu apar in 394? Multumesc mult.
Cele cu CUI pe ele le introduci cu C. Nu vor apărea acum în 394, vor apărea în aprilie, cand vei redepune D394 pentru ianuarie.
- fagarasa176
Offf...deja ma doare capu, deştu, si limba de cate ori am explicat numai eu
Incepand cu 01.01.2016 facturile simplificate le introduceti in program alegand "C" la tip.
Cei care depun D394 lunar momentan pentru lunile ianuarie si februarie nu le declara.
Cand apare noua versiune de formular D394 in aprilie vor redepune pentru lunile ianuarie si februarie pe noul formular, unde se vor declara si facturile simplificate
Incepand cu 01.01.2016 facturile simplificate le introduceti in program alegand "C" la tip.
Cei care depun D394 lunar momentan pentru lunile ianuarie si februarie nu le declara.
Cand apare noua versiune de formular D394 in aprilie vor redepune pentru lunile ianuarie si februarie pe noul formular, unde se vor declara si facturile simplificate
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
ok. multumesc frumos pentru raspunsuri am inteles