restituire plata client

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
tomac

Re: restituire plata client

#16 Mesaj de tomac »

Eu zic să introduceți la bancă pe debit 5121 și pe credit 4111. Dacă aveți o factură de stornare în sold, veți avea o surpriză.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

balazse

#17 Mesaj de balazse »

Pentru PredaM840
Ca si raspuns la cele postate de tine.
Sunt un el, iar orgoliul nemasurat nu l-am observat, daca asa este imi cer scuze.
In ceea ce priveste raspunsurile, ti-am oferit chiar doua posibilitati (a doua doar dupa ce l-am testat personal sa nu zici ca ti-am dat informatii gresite) si interesant este ca ambele functioneaza corect.
Nu am incercat sa te iau de sus, doar ca nu am inteles care este problema cu stonarea care se poate folosii in doua feluri.
Daca m-as fi simtit ofensat nu iti mai raspundeam deloc, iar daca ma creadeam in "miezul" atunci as fi "compus" raspunsul mult mai picant (ti-ai fi dat seama daca ai fi citit postarile mele de pe forum).
Cred ca am testat destul programul ca sa stiu anumite lucruri (ii si drept ca nu cunosc inca multe lucruri din program).

PS. Ar fi trebuit sa citesti cu atentie ce ti-am raspuns si macar sa ai bunavointa sa si le incerci. :wink:

herganiec

#18 Mesaj de herganiec »

@balasze nu-ti mai răci gura degeaba. Cine știe să aprecieze ok cine nu .. nu îți mai pierde vremea.
Părerea mea.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

balazse

#19 Mesaj de balazse »

Daca m-a luat cu "domnia ta" simteam "miezul"/orgoliul, si trebuia sa raspund. :mrgreen:
Interesant este ca nici una dintre solutii nu au fost pe plac, desii o a treia solutie nu cunosc, desii mi-ar place.

olteanz

#20 Mesaj de olteanz »

Extraordinar cum sint unii!! Super stresati, super destepti!
Balazse este un om admirabil , are peste 14.300 de postari si vine Predam840 cu ale ei 7 postari sa-i dea lectii!!!! Cinta la alta masa don'soara!! Ai vazut cite raspunsuri foarte documentate a dat Balazse si pe cita lume a ajutat? Este un profesionis adevarat. Pe cine ai ajutat/lamurit/consiliat pina acum de iti permiti o astfel de atitudine fata de Balazs? Ai intins mina dupa ajutor , apoi ai muscat mina care te-a ajutat!
Nu-mi raspunde ca oricum nu te mai citesc. Punct.
1+1=3

balazse

#21 Mesaj de balazse »

Pentru OlteanZ
Multumesc de apreciere (dar nu sunt sigur ca le merit chiar asa), dar faptul ca am un nr de postari nu neaparat inseamna ca stiu mai mult decat PredaM840, ci imi petrec mai mult timp pe forum, de altfel nu cred ca dat lectii, ci doar nu a gasit raspunsul cum isi dorea.
Din pacate nu sunt nici profesionist adevarat, ca mai am foarte mult de invatat.

olteanz

#22 Mesaj de olteanz »

Sa fie cum vrei Balazse.
1+1=3

brinzeia757

Factura emisa storno mijloc fix

#23 Mesaj de brinzeia757 »

Buna ziua, am o nelamurire: in luna august am vandut un mijloc fix catre un client. Luna urmatoare in septembrie clientul imi da utilajul inapoi, nemultumit fiid de el, iar eu emit factura pe minus. Toate bune, dar nu stiu cum reintroduc mijlocul fix in lista mea de imobilizari.
Multumesc

tomac

#24 Mesaj de tomac »

Manual.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

stans632

Re: incasare pe un alt client

#25 Mesaj de stans632 »

Buna , va rog sa-mi spuneti cum reglez soldurile daca: am dat incasare pe o factura de storno si pe acelasi numar am incasat de la alt client suma cu plus; de exemplu am avut la fima > Zero SRL fact de storno in valoare de -9500 si refacturare pe firma Zero Plus SRL cu suma de 9500: am dat incasare pe-9500 de la firma Zero si cu acelasi numar am incasat factura de 9500 de la Zero Plus SRL.

pomparaus

#26 Mesaj de pomparaus »

Stergi incasarile.

Scrie răspuns